Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
hahajdu
üzenetére
pedig nem is reklámozzák az elején a ződeket
viszont a resevil5 ajánlgatja a kórájhetet és úgy fut a kb 3éves 3800+ x2-n, ahogy kell... nem mértem, de szerintem stabilan 40+ fps megvan 1280ban fullon fsaa nélkül... azt azért elég faszányosan optimalizálták... öröm vele játszani, mert 1 tizedmásodpercnyi röccenés nem volt eddig... ez viszont csak kompatibilitási módban megy úgy ahogy... (szarul) viszont, amikor hajlandó volt win98 kompatibilitási mód nélkül elindulni, akkor úgy szaladt, hogy csak úgy fütyült... úgy kellene mennie alapból... (nekem sem segített komp. módban a grafikából lehúzás, mert csak sz@rabbul nézett ki, de nem ment jobban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
viszont a resevil5 ajánlgatja a kórájhetet és úgy fut a kb 3éves 3800+ x2-n, ahogy kell... nem mértem, de szerintem stabilan 40+ fps megvan 1280ban fullon fsaa nélkül... azt azért elég faszányosan optimalizálták... öröm vele játszani, mert 1 tizedmásodpercnyi röccenés nem volt eddig... ez viszont csak kompatibilitási módban megy úgy ahogy... (szarul) viszont, amikor hajlandó volt win98 kompatibilitási mód nélkül elindulni, akkor úgy szaladt, hogy csak úgy fütyült... úgy kellene mennie alapból... (nekem sem segített komp. módban a grafikából lehúzás, mert csak sz@rabbul nézett ki, de nem ment jobban)