Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jojokka
üzenetére
Szerintem nem abban kételkedett, hogy átváltódik-e sima cash-be vagy nem, hanem hogy a felfarmolt pénzből is tudna-e maradni.
Én biztos, ha maradna a legutolsó verseny előttre kb 100ezer pénzem, akkor egy centet nem nagyon hagynék belőle, hanem mindig frissítgetném 1000 pénzért az áruházat, hogy a maradék, hiányzó material-okat beszerezzem.
Szerintem badarság arra pályázni, hogy minél több maradjon, hogy sok tudjon sima pénzre váltódni. Nem lenne sok az összeg ahhoz képest, hogy napi BRR versenyeken is hasonló összeget be lehet zsebelni bármelyik nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GTA VI
- Suzuki topik
- Minden, ami hőszivattyú
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest