Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=Szabi=-
üzenetére

Igaz.
Gondolom elvileg már akkor a korlátlan Access Pass bug mindenkinél javítva lett ugye?
Csak mert van egy jelenleg a tarsolyomban, de azt akkor próbálom majd időzíteni majd a későbbiekre.Jelenleg M4-esem 714 PR-es már, napokon belül megkapja a 6. csillagját.
Igazából erre a pillanatra várnak már a főalkatrészek is, mindegyik 5 csillagos epic és pár darab ilyen-olyan általános material híján mindegyik fejleszthető lenne már akár most.Csináltam is kis felvezetést magamnak cetlire, hogy milyen epic material-ból és epic conv kit-ből mennyim van és így prioritásban mely főalkatrészek esedékesek legkorábban arra, hogy legendary szintre nyomhassam őket és sajnos egyedül a turbó néz ki úgy, hogy ahhoz nulla konv kit-em van jelenleg, szóval ha azon múlna esetleg majd valami, arra el kéne lőnöm majd 250 gold-ot mindenképp Access Pass-ra.
Egyébként jól állok szerintem.Bár azt sem tudom, hogy mennyibe kerülnek majd a legendary-ra konvertálások, a pénz simán szűkös keret lesz még nálam. Na meg a legendary főalkatrészekbe is csak kénének majd nagy számban általánosabb material-ok, ezeknek is utána kell néznem előre, hogy pontosan mik kellenének, hogy minél hatékonyabban oszthassam be, hogy milyen versenyeket játszok újra.
Elég beteges mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- iPhone 12 Pro emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest