- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az az upgrade nyíl becsapós tud lenni igen, mert nem azt jelenti (ahogy a példád is alátámasztja), hogy azonnal fel tudod használni, hanem, hogy "van neki valahol helye".
Ez az upgrade nyíl egyébként engem a bal felső sarokban lévő garázs ikon-on zavar leginkább.
Mivel ugye állandóan volna mit fejleszteni, így mindig ott van és teljesen értelmetlenné teszi a funkcióját.
Úgy látnám értelmét, ha lehetne hozzá mondjuk szűrőket adni, hogy pl csak kiválasztott autókat figyeljen, mert így eléggé értelmetlen, hogy állandóan ott van.Egyébként sincs értelme 2-nél több autó fejlesztésére koncentrálni egyszerre, de legjobb éppen aktuálisan csak 1-re.
Ilyen nálam jelenleg a Mercedes és a Viper. Előbbi remélhetőleg pár napon belül eléri majd a 766-os PR számot és végre befejezhetek majd vele 2 db Car series szálat és utána átköltöztetem lassan az alkatrészeket belőle az eddig direkt hanyagolt Nissan GT-R-be.---------------------------------------------------------------
@Melanoma: Valahol sejtettem, hogy nem túlzásként írtad. Elismerésem ezért, nem semmi teljesítmény! Valóban igazi rajongója lehetsz/lehettél a játéknak.
Melóhelyen egyébként engem is "zaklatnak" a kollégák, hogy játsszam már én is azt a Shakes-t, ami így, hogy kapott újonnan Play-es achi-kat, picit vonzóvá is tette számomra, viszont másrészt meg így sincs életem, nem unatkozok az internet, fórum és a jelenlegi mobil játékok miatt egy percre sem (ehhez a "nem unatkozom"-hoz erősen hozzásegít nem mellékesen a szokásos év végi munkahelyi főszezon is).
Akkor az én korábban felsorolt költekezéseim kb semmi kategória és egyáltalán nincs szégyenkezni valóm (egyébként sem kell azt ilyet szégyellni végülis, arra költünk, amit szeretünk és aki komolyabban költ, az már felnőtt és még inkább fel tudja becsülni a dolgokat).
Elvégre is olyan produktum-ba fektetek pénzt, ami már majd' két hónapja durván része minden napomnak és egyébként sem költök magamra nagyon (cigire sem költök már több, mint fél éve, telefont sem vagyok hajlandó cserélni, pedig megengedhetném magamnak és ki is használnék valami igazán drága félét is).
Ez utóbbi bekezdést igazából magamnak írtam csak.----------------------------------------------------------------
@-=Szabi=-: Nekem is töltött reggel valami kontent-et, de engem egyből beléptetett, nem voltak problémáim.
Jelenlegi helyzetedben azt tanácsolom, hogy ha még nem próbáltad, akkor lődd ki a futó alkalmazásokból is a játékot és úgy próbáld meg indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest