Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Azt már észrevettem
Most jutottam el oda, hogy elkezdhetem farmolni a Suprát. BRZ meglett négycsillagos, remélhetőleg rövidesen maxos. Rettentő messze vagyok az összes kocsitól.
Egyébként az egy hete játék nem teljesen igaz, mert egy hete újrakezdtem. Előtte belekóstoltam már picit a játékba, csak totál hülyeségeket csináltam. Miután nem volt benne sok időm, ezért kezdtem újra, bár valszeg így se érte meg. Ettől függetlenül én szeretem ha "tiszta" játékom van és hatékony vagyok. Arra rájöttem, hogy bizonyos event-ek elég nehezek, ezeket nem tudom, hogy hogy fogom megcsinálni. Az is igaz, hogy telefonon kezdtem (baromi régi és lassú rajta a játék), most pc-n tolom, így egész más élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Citroen C3 Picasso 1.4 Benzines, 2011, 156E valós km, sérülésmentes, vadiúj gumi garnitúra, KLÍMÁS!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest