Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
baky0206
újonc
Szokott lenni, de nagyon ritkán. Talán 1-2x láttam. Általában olyan akció szokott lenni, hogy ugyan azért a pénzért kapsz több aranyat. Az valamivel sűrűbben van. Pl pont most volt helloween alatt egy ilyen. De én nem nagyon szoktam ilyeneket nézni. Ugye a havi arany éri meg legjobban. Olcsó is és sok is, csak ugye nem egyben kapod meg. Legalább is eddig úgy volt. Most néztem meg neked és látom ezen is változtattak 😡 eddig az 1790ért kaptad azt amit 3490ért. Most kicsit morci lettem.. még jó, hogy a LaFerrarim 8 csillagos, máskülönben nagyon mérges lennék. 😳 Amúgy ez az utolsó LaFerraris promo is vicces volt. 3 műszakban dolgozom, és pont délelőttös voltam mikor kezdődött, képes voltam hajnali 2re ébresztőt húzni, hogy az első pillanatban eltudjam kezdeni, hogy minnél több rajzot szerezzek. Event utolsó napján utolsó kör után 1 darab rajz hiányzott. És már nem volt semmi videó illetve restore lehetőségem. Így egy rajzért vehettem 900aranyért 10 ládát.. 😒 Na mindegy, de legalább meglett 😁 Hát érdekes kérdés, alapjában véve már amúgy is unom a játékot. Csak a promok és az eventek miatt játszom. Illetve még a szezon. Jelenleg szinte minden alap autóm ami nem eventes autó maxon van tervrajzból, 650s áll 7 csillagon es az Aventador, egyikhez 33 másikhoz 27 rajz kell még. Azok most ösztönöznek. Ennyi pont elég, emlékszem a játék elején, olyan sok mindent kellett volna megcsinálni, hogy attól éreztem, úgy hogy kiégek. 😊
@ssymon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Epic Games
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Suzuki topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest