- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
baky0206
újonc
Szokott lenni, de nagyon ritkán. Talán 1-2x láttam. Általában olyan akció szokott lenni, hogy ugyan azért a pénzért kapsz több aranyat. Az valamivel sűrűbben van. Pl pont most volt helloween alatt egy ilyen. De én nem nagyon szoktam ilyeneket nézni. Ugye a havi arany éri meg legjobban. Olcsó is és sok is, csak ugye nem egyben kapod meg. Legalább is eddig úgy volt. Most néztem meg neked és látom ezen is változtattak 😡 eddig az 1790ért kaptad azt amit 3490ért. Most kicsit morci lettem.. még jó, hogy a LaFerrarim 8 csillagos, máskülönben nagyon mérges lennék. 😳 Amúgy ez az utolsó LaFerraris promo is vicces volt. 3 műszakban dolgozom, és pont délelőttös voltam mikor kezdődött, képes voltam hajnali 2re ébresztőt húzni, hogy az első pillanatban eltudjam kezdeni, hogy minnél több rajzot szerezzek. Event utolsó napján utolsó kör után 1 darab rajz hiányzott. És már nem volt semmi videó illetve restore lehetőségem. Így egy rajzért vehettem 900aranyért 10 ládát.. 😒 Na mindegy, de legalább meglett 😁 Hát érdekes kérdés, alapjában véve már amúgy is unom a játékot. Csak a promok és az eventek miatt játszom. Illetve még a szezon. Jelenleg szinte minden alap autóm ami nem eventes autó maxon van tervrajzból, 650s áll 7 csillagon es az Aventador, egyikhez 33 másikhoz 27 rajz kell még. Azok most ösztönöznek. Ennyi pont elég, emlékszem a játék elején, olyan sok mindent kellett volna megcsinálni, hogy attól éreztem, úgy hogy kiégek. 😊
@ssymon köszönöm!
-
baky0206
újonc
Én azt mondom neked az nem nagy összeg és összeségében megéri a vip4ért.
Én eddig kb másfél év alatt 4 vagy 5 havi 30*50est vettem.Am egy év alatt csak össze jött a 8 csillagos LaFerrari. Jövőhét hétfőn meg lesz a tuned is hozzá, már csak 2 black motor alkatrész hiányzik. 😊
Amúgy valaki nem tudja ebben a hónapban milyen promok lesznek és mikor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest