Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

Sziasztok!

Elég rég jártam errefelé. :)
    Tegnap kíváncsiságból az új készülékemre rápakoltam a játékot, hogy lássam mit bír a középkategóriás Mi A1 ezzel a játékkal (ugyanúgy fut, mint a régi LG G2-mön amúgy), de közel sem állt közben szándékomban újra beleszédülni, de mégis felkeltette az érdeklődésem a játékban pár dolog. Így megy ez azzal, aki hajlamos függőségre. :DDD

Szóval nekem újnak hat az, hogy már nincsenek Vinyl pontok (vagy mik), és az is, hogy elérhetőek ilyen scanner material-ok a 6+ csillagos partok-hoz. Szerencsére elég erős a Huayra-ám ahoz, hogy tudjak farmolni ilyeneket és egyébként a LaFerrarim várakozóban van, benne minden part-tal együtt, hogy továbblépjen az autó a 7. csillagra.

Tájékoztató jelleggel érdekelne, hogy ha valamikor jövő év valamelyik részén meglenne esetleg a 7. csillag, akkor onnantól az part-okat mennyi pénzért lehet továbbfejleszteni?
    Továbbfejlesztés után pontosan milyen material-ok kellenek majd a továbbfejlesztett part-okba? Már egyből kelleni fognak szkenner material-ok is is ezen a szinten?
    Képet vagy videót tudtok mutatni ezzel kapcsolatban?

Köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák