- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssymon
csendes tag
Már nagyon régóta játszom vele. 2015-ben telepítettem valamikor. Az első esemény autóm a BMW M4 Razor volt, amivel 833 PR-el nagyon sokáig eljutottam a kampányban. Gyakorlatilag mindennap játszok vele nem keveset. És igen, költöttem rá, (VIP10) szenvedélyem lett a játék. Most, hogy meglesz a Ford, amiért kapok majd 2350 mechanikai pontot, mert 45 BP's kell még a 8 csillaghoz
meglesz a 61-es szint. Utána vissza veszek. Most sikerült vasárnap tuningolhatóvá tenni a LaFerrarit, nagyon nagy álmom volt. Volt korábban két 40 BP's esemény vele, de az nagyon kevés. Egyébként az igazat megvallva nem vagyok csúcsszuper sofőr, mert a TILT irányítást használom és a BRR-ben ez - mint tudjuk nem - előnyös. Nagyon be tud farolni, nehéz visszahozni és veszít a sebességéből. A LaFerrarihoz visszatérve, nagyon utáltam, hogy nem láttam a végét, mikor lesz maxxos- az autó. P1 is mikor lesz maxxos....évek. Volt olyan, amikor elindult a BRR, hogy az első idény végén kaptam egy teljes, fullos Black Parts-ot a Super autóhoz, amivel a Paganim tuningolhatóvá vált. Ezután ugrottam fel a VIP3-as szintre, amit megint csak a gép adott. Egyébként utálom ezt a BRR-t. Kedvencem a nitros pálya, de a 9-es idényben összesen 3 pályát adott be, amiből az egyiknél lefagyott. Mindkettőt megnyertem, az egyiknél egy sokkal jobb számokkal rendelkező autót. Észre vettem, hogy az idény kezdetekor a nagyon jó sofőrökkel találom szembe magam és esélyem sincs, majd amikor azok elhúztak, akkor pikk pukk felugrok 5500-6000-ig. Majd vissza 5800-ig. Legutóbb 59valahánynál fejeztem be. Ennyi egyenlőre! Hajró! Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest