Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jojokka

tag

válasz bukshyHUN #4074 üzenetére

Nekem még 40 órát ír az eventre, szóval gondolom Te a sima Campaign-ben kérdezed. Amikor kezdő voltam, akkor 2-3000-es futambevételnek is örültem, de nem biztos, hogy erre kell koncentrálj, én arra is figyelnék, hogy mennyi benzinből hozod ki a pénzt... A chapter 1 második visszajátszhatós futama ahol 3 közel egyforma fiestát kergetsz. Repülőrajt és hosszú pálya. Ha ügyes vagy, ott 3-4000-et lehet keresni. Draft a megoldás, amikor bizonyos távolságon belül követsz egy autót, de nem előzöd meg. Persze érdemes a végén megnyerni a futamot, de nem kötelező. Egy kicsit, 15%-al legyen magasabb PR-ja a kocsidnak, és csak menj utánuk... :)
    A másik pénzszerzési lehetőség a BP-s futamok. Nagyobb pénzösszegek is szoktak lenni a végén nyereményként, bár ott ugye a 2benzin ellene szól. Ha épphogy beérsz egy nitrós pályán, úgy, hogy nem húzod rá a nitrót, csak a lehető leglassabban végigmész a nitrós csíkokon, az is sok pénzt fialhat.
    Mégis inkább azt mondanám, gondold végig, mire költesz, mert akár kevesebb pénzből is jól lehet haladni, ha átgondoltan teszed.

Új hozzászólás Aktív témák