Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365 sem feltétlen arra gondolhatott "gyengék a kocsik" alatt, hogy sűrzn veszít, hanem hogy pl nem enged újabb versenyekre a játék gyenge kocsikkal.
Achievement téren az van, hogy azért raktak bele néhány gyengét, hogy mégiscsak legyen valami. Egyértelműen látszik, hogy nem akartak ezekkel az achi-kkal foglalkozni.
Bár az "építs össze 10 autót" féle nem holnap lesz meg még éppenséggel.
--------------------------------------------------------
Tetszik amúgy a játék, tényleg folyamatosan van benne mit csinálni.
Következő sorok nyomokban SPOILER-t tartalmazhatnak!Mostanra jövök rá magamtól is, hogy versenyeket újrajátszani inkább tervrajzok érdekében érdemes inkább, plusz akkor, ha egy alapból táposabb főalkatrészhez szeretnénk mintákat vadászni (vagy új kocsikategória alkatrészeihez).
Az külön tetszik, hogy át lehet ültetni egyik autóból a másikba főalkatrészeket.
Pl most legutóbb az buszon hazafele azzal zártam a játékot, hogy a Golf-hoz megszereztem egy újabb sornyi tervrajzot is, amivel 3 csillagos verda lett.
Rögtön építettem le az eddig legtáposabb alap Subaru-ról a tápos alkatrészeket és költöztettem át a Golf-ba.
Így a Golf jelenleg 40x szinttel a legjobb kocsim most (Subaru korábban 370 volt).Az tetszene egyébként, ha a garázsban hagyhatnánk autót bontott állapotban is, alkatrészek nélkül, mert sajnos cserealap híján a motort és a nitrót azt nem tudtam átültetni a Golf-ba és azok húzzák le jelenleg eléggé a stat-ját.
Tehát eladni ezen okból gyengébb ugyanolyan főalkatrész nem szabad (kivéve, ha van másik gyengébb is ugyanabból), feltéve persze ha nem akar az ember minden egyes autót a saját alkatrészeit használva kituningolni, ami mondjuk bazi időigényes és írtózatosan unalmas lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Duplázni félévente
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autóhifi
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest