Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
válasz Jessus81 #360 üzenetére
A Corvin mellett merre találom? mert lehet hogy elnézek... szombaton verseny... utána jó lenne elpipázgatni...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Gondosch
csendes tag
válasz Jessus81 #381 üzenetére
Jessus---> Jessusom, BINGÓ!!!!!
Megtaláltad a Szíriai főelosztót, ''Daham''-ot!!! Beceneve''Festék'', de ne szólítsd így, mert csak a barátainak engedi meg, nómeg nekem, aki hosszú évek óta az üzleti partnere!
Ha jó árat akartok kicsikarni, hivatkozzatok Gondosch Jánosra( rám), a ''Filléres nagyker'' tulajdonosára, tudni fogja kiről van szó és legalább 10 %-al olcsóbban adja majd a termékeket!!!
Mint előzőleg írtam, nem ebből élek és tudtam, hogy egyszer ő ''Daham''(Arabok DEHEM-nek nevezik ,...... ő a fő a fők között) )is netközelbe jút, (ami az ő érdeme, ezért tisztelem és sok sikert kívánok neki) elárulom, hogy ez az ember ossza szét a vizípipák több mint 90%-át Magyarországon.
Attól függetlenül, nálam még mindig kapható az előző hozzászólásokban említett három méretű pipa, persze a készlet erejéig(ami raktáron van). Ha az úriember(Daham) betartja a szavát, később is ebben az árban tudom a pipákat értékesíteni, hisz nagyobb menyiségű vásárlásról van szó !
Ha nem tartja be a szavát, az sem gond, többé nem árulom a termékeit!!!
A fő termékem a ''Solingen''-i kések.
Ha bárki kimegy Solingenbe (az egyik gyárba az 5 közül) és azt mondja, hogy késeket akar forgalmazni, a német megkérdezi, hogy hol?
Magyarországon (mondja a leendő vevő), erre a gyártó átad egy névjegykártyát, amin az ő Magyarországi közvetlen partnere címe és tel.száma látható, ezennel befejezve a tárgyalást, távozik!!! Ez a példa nem ellenetek irányul, hanem az egézséges kereskedelem demokratikus alapelveire támaszkodik! -
Sipi16
őstag
válasz Jessus81 #385 üzenetére
Igen nekem is nagyon bejött a bolt!
Kinek melyik dohány ízlik jobban nekem a barckos bejött a kávésra is kíváncsi vagyok de avval várok még pár napotAki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz Jessus81 #389 üzenetére
de ha a boltba vagy és sok kicsit veszel úgyis engednek az árból vagy alkudozhatsz mint a piacon
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Gondosch
csendes tag
-
Sipi16
őstag
válasz Jessus81 #394 üzenetére
tegnap én is felborítottam szerencsére nem égetett ki semmit a szén majd írd meg hogy mennyi volt az üveg!
-
Sipi16
őstag
válasz Jessus81 #397 üzenetére
grat nagyon szép pipád van én az almás dohányt kostóltam tegnap és fini volt akövetkezőnél almadarabokat rakok a vízbe arra leszek kíváncsi
-
Sipi16
őstag
válasz Jessus81 #402 üzenetére
a mentolos dohányba nem szeretnék beleugrani mert nem szeretem a mentoltos ízt nem tom mostanába megutáltam
-
-
Sipi16
őstag
válasz Jessus81 #413 üzenetére
ohh télleg köszi a tippet vaterára fel is dobom... szerinted újnak merjem árulni? Kicsit dohányszaga van belül...
-
Thyb
senior tag
válasz Jessus81 #416 üzenetére
A dohány izek személyre szabottak. Mint már irtuk korábban, a különböző dohányok keverésével egész más jelleget kap az egész. Pl én most vettem fahéjas dohányt, ami narancsal, almával megyel nagyon finom, na meg vettem kardamont(ezzel vigyázni mert nagyon erős, és csak a közepére kell egy kevés, hogy ne legyen tul markáns az illata). A mentol is jó a keveréshez. Szal ne tiszta dohánnyal kisérletezz, hanem kezdj el tesztelni. Sokkal finomabb ha több félét keversz össze. Azért itt gondolj a sütikre és kicsit a szakácskodásra. Azt is megteheted, hogy előtte kinyitod a dobozokat és a két dobozba egyszerre szagolsz bele. Ez adhat már egy támpontot, hogy mit mivel lehet érdemes keverni, és távolitsd el az egyik dobozt majd a másikat, akkor érezni fogod, hogy az illatok intenzitása alapján az arányoknak milyennek kell lennie. Ezt nevezhetnénk száraz tesztelésnek.
Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
Sipi16
őstag
válasz Jessus81 #421 üzenetére
Tegnap házibuliba vittem a pipát almás meg barackos dohányt kevertem aki nem cigizik az is szívott belőle egy kicsit
-
Sipi16
őstag
válasz Jessus81 #423 üzenetére
igen a keverés úgy tudsz nagyon jó dolgokat letalálni
Amúgy a sultan centerbe adnak dohányt kimérve is 2 fajta van. Az almás a máik meg a királyság
Az almának olyan illata van... beleharapnál a dohányba legszívesebbenAki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
-
Sipi16
őstag
válasz Jessus81 #429 üzenetére
Ez érdekes lesz az 1ik iskolatársam holnap hoz nekem meggyes dohányt... ő meg tunéziába vette
-
Thyb
senior tag
válasz Jessus81 #434 üzenetére
Arab, avagy török KV-t nem nehéz egyébként csinálni. Veszel szemes Tchibo familyt- /ez közelit hozzá a hazai piacon a legjobban/ majd beleteszed egy tepsibe és tovább piritod amig teljesen sötétbarna nem lesz. Akkor már elég erős KV illat terjeng majd mindenhol, majd nagyon finomra ledarálod. Finomra kell darálni, mert ott ugye ugy főzik, hogy egy kiscsésze viz -hez egy puposkávéskanálnyi KV megy. A vizet 80-85 fokra forralod, majd beleteszed a KV-t visszateszed a tűzre, ekkor légy résen mert elkezd futni kifelé az edényből, amikor felér a kávéfőző pereméig akkor lekapod a tűzről, majd még egyszer megfuttatod. A legjobb KV főző edényben csinálni, mert annak nyele is van, és szükül össze a szája. Ez segit, hogy kiöntésnél a zacc az edényben maradjon. Ha nincs időd megvárni, hogyleüljön a zacc a forró vizben, akkor egy csepp hideg vizet kell a közepére cseppenteni, és az lehuzza az aljára. Cukrot az igazi arabok nem tesznek bele, hanem van egy olyan édességük mint a hitler szalonna, vagy a zselé. Elég édes és odakint mindenféle izben kapható. Ennek a szerb neve RATLUK. A diós és a rózsás a legjobb, de a mézes sem rossz. Szal nem megy cukor, hanem ebből kapnak be egy kis kockát amit szopogatnak és öblögetik befelé a KV-val.
Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
válasz Jessus81 #463 üzenetére
Sultanról rosszat? lehetetlen...
Vegyél sok apróságot és alkudozz
Most vmi fini dohányon gondolkodok lesz egy kis osztálykirándulás és oda kéne valami finiAki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Thyb
senior tag
válasz Jessus81 #597 üzenetére
Ez a mentol kardamon keverék érdekesen hangzik. Nálam mindkettő kisérőnek használatos.
Kisérőnek használom a méz, fahéj, mentol és a kardamont. A gyümölcsösöket pedig az alap (fő) iznek használom, de van, hogy több gyümölcsöt is összekeverek.
Mindenesetre arra vigyázni kell (és ez most itt nem neked szól), hogy a keverést ugy kell megcsinálni, hogy leérjen minden dohány a cserép aljáig, mert egyébként ahogy folyamatosan ég össze a massza, lassan kikopig a felülre került dohány ize, ha rétegesen rakod bele. Olyat már próbáltam, hogy fahéj a szélére leig, majd középen alulra alma (ami gyengébb intenzitásu), annak a tetejére pedig narancs. Kicsit fura volt az átmenet narancs alma között, de érdekes volt. Az íz intenzitása ugyanolyan maradt végig, mivel a narancsos erősebb de felül volt.Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
harry
veterán
válasz Jessus81 #595 üzenetére
Ma vettem egy nagy csomag cseresznyét (250g, 1400Ft, vmi Al-Waha cucc). Elég erős illata van, kicsit arra a régi dagi rágógumira emlékeztet (Hubba bubba vagy mi volt). Viszont ha begyújtom nem igazán lehet érezni, inkább csak füst ízű az egész és nem tuom miért Előtte ilyen szőlős volt, kise 50g kiszerelésben, azon aránylag jól lehetett érezni az ízét, de ennek így nincs semmi íze... Majd összepakolok vmikor még egy adagot aztán megnézem azzal hogy megy, de valami nem működik.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Most az Apple iPadOS-t ellenőrzi az EU
- Autós topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- OLED TV topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest