Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Micsurin #26137 üzenetére

Alkoholos filccel szebbet rajzolok, itthon lemarom vaskloridban és nagyító nélkül is szebben felforrasztom az ellenállásokat. Ezek hitvány utánzatok. Csak az a baj, hogy nehéz kiszűrni. Újonnan, kívülről jól nézett ki ez is. Ráadásul nem a legolcsóbbat vettem meg, de igaz hogy az olcsóbbak között válogattam tényleg. Szóval nem is tudom..

Mi kel ahhoz, hogy jó alkatrészt vegyen az ember.. csak a gyári jó horror összegért? Nincs fokozatosság? A középáras termék is ugyanolyan rossz, mint a legolcsóbb? Vagy csak nem volt szerencsém?

Egyébként simán elképzelhetőnek tartom, sőt két kínai mikroszkóp vásárlásakor meg is tapasztaltam, hogy más tulajdonságokkal és más árkategóriában is eladják ugyanazt a rossz-közepes terméket. Más doboz, más árazás, de ugyanaz a termék van a dobozban.
    Konkrétan tavaly vettem egy közepes telejsítményű és olcsó, valamint egy közép-felső kategóriás drágább mikroszkópot a neten. Most van két tökéletesen ugyanolyan, alsó kategóriás mikroszkópom. Kidobtam pár tízezrest az ablakon és még a fogyasztó védelemhez se fordulhatok. Pedig nagyon jó értékelése volt mindkét eladónak, több száz és ezer pozítív visszajelzéssel. Gondolom hamis volt az is, pénzért vették a sok pozítív visszajelzést. Kína, szeretlek!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés