Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    senior tag

    válasz DigitXT #21272 üzenetére

    Ja persze, az a kijelzo mar reszlet kerdese, mert van ott az analogtol is, meg ugye nagyjabol barmit rakothetsz. Igazabol itt a lenyegi resz a "dobozban" van, az kerul majd 100Eur-ba.
    De mondom, a kit 70%-80%-at elviszi a nyomasszenzor. Aztan amugy itt az is kerdeses, hogy pl mennyire szamit a kulso homerseklet(megemelkedett nyomas vagy eppen enyhebb vakuum van a tankban).
    Mert ahol ennyire pici nyomassal kell szamolni, ott az erre is erzekeny lesz. Raadasul kell hozza meg egy microcontroller is, egy normalisan megirt szurovel, hogy ne csak parasztban a realtime nyomaserteket alakitsd at feszultsegge, mert pl a motor dontesere, gyorsitas lassitas, hatasara ne ugraljon a kijelzo.

    Szoval erdekes project(legalabbis semmiffele keppen nem vennem meg a kitet), hanem ha talalok epkezlab szenzort, akkor lehet teszek egy probat, szigoruan analog ora kijelzessel. Vagy ha eljutok oda, hogy lecsereljem a full analog oramat egy analog/digital kijelzosre, akkor azzal osszehozni.

    De ahogy irtam korabban, ez is szerintem inkabb ilyen kenyszer megoldasnak szuletett, hogy jobb mint a semmi es a tank furasa/modositasa nelkul fajdalommenteset be lehet epiteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés