- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz
deadwing #7025 üzenetére
A GPU-kat mivel pucoltad le mielőtt feltetted volna az AC-t? Esetleg meg lehet próbálni másik gépben, másik slot-ban hogyan viselkedik a kártya. Csavarokat mennyire húztad meg? Az se jó ha izomból van meghúzva, meg az se, ha túl laza... A csavarlyukak mind egyeztek hátulról szépen? A paszta megint egy másik dolog... Abból sem jó a túl sok. Én pl picit nyomok a CPU, vagy GPU közepére, majd nejlonzacsiba dugott ujjal szép vékonyan elterítem. Ez nekem pl eddig bejött... De van erre megvehető megoldás is...
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Noctua NH-L9a-AM5 CPU hűtő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged