Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
válasz >Deego.. #7004 üzenetére
Kutakodtam és 1 alternatívát találtam és elméletben rá is menne lyukkiosztás szerint a 7770 re.
Coolink GFX Chilla" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
deadwing
addikt
válasz >Deego.. #7024 üzenetére
Paszta elég sok volt rajta, kb a felét ki is túrta a gpu mellé. Igaz ugyan, hogy kevesebbel még rosszabb lett... Jelenleg ez a helyzet áll fenn mivel elfogyott az MX4.
Gap paddel nem próbáltam még, úgy tudom gpuhoz nem igazán használhatóak. Vagy megérne egy próbát vajon?60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Creep
tag
válasz >Deego.. #7044 üzenetére
Van itt sima borda amit az ac-hoz kaptam,az szerintem rá teszem,és passzol is rá.
Vettem kb egy hete glide-ot az egérhez,és ahoz kaptam kétoldalú ragasztót,kb anyagra ugyan az,bár szerintem nem a legjobb hozzá.Még várok pár hszt tőled,vagy másoktól,és aztán neki állok a karinak,bár már tegnap szétszedtem értelme nem sok volt..
Itt van egy video,ahol pont egy tégla hűtéses 6870"Ami nekem is vanlink igaz nekem borda nem volt a t padon :S Kicsit másabb",amire ac twin turbot tesz a srác.
De viszont ő csak a ram süniket rakja fel és csókolom.Privátra válaszólj.
-
tajcsi
őstag
válasz >Deego.. #7070 üzenetére
Hm, szerintem az egy picit kamu dolog, nézd csak meg bár hozzáteszem mintha én is láttam volna már valahol a neten, hogy a pc ház hátusó része nyitva naradt ez miatt.
Én most ezen dilemázok, hogy musashi, trad2, vagy auras hűtő legyen. Tetszik a battle axe csak nem tudom az hogyan teljesítene vékonyabb ventikkel.
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest