Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen ruházatot javasoltok, ha havas vidékre, hegyre (konkrétan Zlatibor/RS vagy Pádis/RO) megyünk túrázni és szánkózni?
Decathlonban 2 éve vettem vízhatlan téli bakancsot, illetve kamáslit is szereztem már be, tehát ezek rendben lesznek. Ezen felül utcára kellene vennem egy melegebb kabátot, arra gondoltam, hogy összevonom a túrázós kabáttal: ebből milyet javasolnátok?
Illetve tavaly Pádisra sínadrágot vittem, ami nem ázott be, de esetleg van ettől jobb megoldás? Bármi egyéb, ami eszetekbe jut és nem feltétlenül gondol rá az ember? (napszemüveg, vízhatlan kesztyű, sapka, sál, aláöltöző szintén van)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fűnyíró topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest