Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Önkiszolgáló ügyfellszolgálaton (1430/1) ügyintézőt kell kérni a 3 ingyenes hívószám aktivizálásához? Csak mert nem igazán találtam rá menüpontot
-
Revolit
senior tag
válasz whitezo88 #11143 üzenetére
"tízkor adtam le, és kettőkor hívtak."
Ja, tök jó, én már kedden megrendeltem mobilomat, de ma se hívtak még fel... természetesen már átcsúszott várható kiszállítás 2.-ra... tök jó, aki nem rendel minimum 100e forintért vagy iPhone-t az le van szarva vagy mi van? Ha ezt tudom inkább megveszem személyesen, de most már inkább Telenornál vagy vodánál... és ott írok alá 2 évet
"Amennyiben munkatársunk [...] fel tudja venni Önnel a kapcsolatot..." Tegnap is és ma is egész álló nap fel tudta volna venni, de nagyon nem erőltették meg magukat, mint azt a mellékelt ábra mutatja
[ Szerkesztve ]
-
Revolit
senior tag
Sziasztok!
Ez a Fun aranytárskártya díjcsomag nekem magas... Ott írja, hogy kell lennie ilyen emg olyan társkártyának meg előfizetésnek meg anyámkínyjának, de amikor belépek, akkor dominos létemre telefon megrendelésénél ezt is választhatom előfizetésnek, mikor semmi ilyesmim nincsen, egyszerűen dominós vagyok, T-Home előfizetés sincs a nevemen semmi. Akkor most bárki igényelheti ezt a Fun díjcsomagot, vagy most mi van
-
Revolit
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Valóban csak előfizetés hűségről van szó, ezt benéztem.
És nem társkártya, hanem kapcsolat kártyára gondoltam
-
Revolit
senior tag
Ha aláírok a Like díjcsomagra 2 évet, akkor időközben válthatok nagyobb díjcsomagra (pl médiamánia XS) mindenféle kötbér nélkül? Mert ugye ez T-nek is jó, mert többet fizetek havonta. Persze a fennmaradó hűség akkor azon a díjcsomagon lenne, így értem a dolgot.
Egyébként a társkártya jár már a legelejétől? Csak mert én úgy értelmezem igen, de most Dominós vagyok, és nem kattintható az a menüpont, ahol rendelni kéne.
-
Revolit
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes várni még karácsonyig mobilvásárlással, lesz valami nagy akciózás telefonok terén a T-nél? Mert igazából most lett elérhető áron számomra xperai arc, és azt rendelném. Egyébként tök ugyanannyi jelenleg mint SGS plus, szerintetek melyik a jobb választás? (bár ez már talán kicsit off-topic, bocsánat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest