Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Elims
üzenetére
Volt egy nagyon jó Telekomos kapcsolattartónk, a kisújjából kirázta a Telekom minden ajánlatát, nem lehetett megfogni műszaki kérdésekkel sem. Volt kézilabdás csajszi, kiment inkább magánzó flottakezelőnek, azóta halálra is kereste magát. A cégünket már korábban lerázta, mert túl kicsi falat lettünk neki a 70 előfizetéses flottánkkal. Tényleg nem tudtam tőle olyat kérdezni, amire nem tudott azonnal korrekt választ adni. Valahol tehát logikus, hogy havi nettó 200-ért három műszakban nem az ilyen kolléganőkkel találkozol.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Elims
üzenetére
Nem csodálkozok. Sok technológiai dolog inkább férfiaknak való, a nők csak használni szeretik. De MÉGIS a hülye HR-es csajok csajokat vesznek fel minden ilyen helyre... cicababa biztosan jobban értékesít, vagy ért hozzá a szépen csillogó szemeivel.
Ja, hogy én már akkor Westel hangpostákba hatoltam be és ingyen telefonáltam onnan kifele, vagy mauritius-i üzenetközpontokon keresztül küldtem korlátlan ingyen sms-t a mobilomról, amikor ezek a cicamicák nem is éltek?
Az nem számít. Jön egy kisebb technikai kérdés, és máris kérdezősködnek... mert fogalmuk sincs semmiről.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Metal topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Goddess of Victory:Nikke
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

dptrsk