Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #33802016 #136632 üzenetére

Biztos, h van egyeni merlegelesi lehetoseguk, ha nem is az elsokoros ugyfelszolgaknak, hanem mondjuk, a csopvezeknek v ilyesmiknek.
    Egyszer regen akaratom, sot tudtom nelkul bekapcsoltak egy szolgaltatast, aminek meg csak a letezeserol sem tudtam. Es mivel nem nezegettem naponta a penzt, nem is tunt fel egy darabig. Csak vmi mas kapcsan beszeltem egyszer az ufsz-tal, es a no elszolta magat, h be van kapcsolva (mivel nem tudtam rola, nem is kerdeztem), de normalis volt, es az ezutani kerdeseimre valaszolt rendesen. Reklamaltam, es holott a hatarido meg nem telt le, furcsa modon nem letezett a hangfelvetel, ami engem igazolt volna... Erre hivatkozva nem is akartak a dolgot rendezni.
    Par levelvaltas utan elengedtem a dolgot, nem is eloszor, es sajnos nem is utoljara voltak szemetek es inkorrektek.
    De azert bacta a csorom, h meg a hangfelvetelt is eltuntettek, csak h ne kelljen visszafizetni, amit elloptak, pedig nem egy egetrengeto osszegrol beszelunk, uh ezutan akarhanyszor dolgom volt veluk, mindig odairtam/mondtam a vegere, h es mellesleg tartoznak azzal a penzzel. 5 ev utan legnagyobb dobbenetemre megjelent a kartyamon az ominozus osszeg, es kaptam egy levelet, h visszafizetik, asszem, h elegedett legyek.
    Meg veletlenul se ismertek el, h hibaztak, asszem, bocsanatot se kertek, de legalabb rendezodott.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés