Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akaszajanos #130134 üzenetére
Igaz csak pihenni, de gyakran járok Gyulán (az egyik legélhetőbb város szerintem, nagyon szeretem), nekem semmi gondom nem volt a telekommal, a saját telefonommal is használtam, illetve egy mobil routerben amin 3-an voltunk rajta, semmi gond nem volt vele, gyors volt.
Egyetlen nyűgöm az volt csak, hogy ott még nem volt 5G, de a 4G teljesen rendben volt. A belvárosban keveset jártam (inkább vár és környéke), de amennyit a belvárosban használtam, az is teljesen oké volt. Lehet, hogy a bejelentésed nyomán tudnak segíteni. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Köszönhető a 3G gyors országos lekapcsolásának, és lassú fejlesztésnek ezután. Telekom Domino -t vettem a maraton net miatt de gondolkodom hogy maradok a voda netnél inkább és ahol nincs 4G ott 3Gvel is megy minden, és fizetek havonta, de nem akarok szívni telekommal mert a 3G helyébe nem fejlesztettek semmit, és 2G-n kell szenvedni ahol nincs 4G.
-
4Grider
félisten
válasz
Én először telefon oldalon néznék körbe, ha eSIM, átregisztrálnám másik használhatóbb telefonba.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asztalos klub
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Thrustmaster t-gt 2 szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest