- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gubu0101 #124964 üzenetére
Én szoktam használni jó dolog az...
Régen 10% kedvezmény járt. Mostanra már csak 7% az (az viszont elég durva, ezt hogy adták el "szuper hetes" - örülj, a 3% mínusznak) extreme digitálnál. Akkoriban euronicsban javasolták, egy tv vásárlás így lett olcsóbb...
Nyilván, én is tudom, hogy a Cetelem, mint bank, nem egy olcsó szolgáltató, talán vmi 38% a thm-je... Viszont, ha vki megfelelően használja, akkor nem lesz gondja, és még jól is járhat. pl akár 45 napig is ingyen hitelt kaphatsz (ha utána egyben kifizeted). Ez is hasznos dolog tud lenni. Ha meg még kedvezmény is jár ehhez... az még jobb. + Vásárlások után is kaptam már visszatérítést 1-3% nagyobb összegnél, ez már erezhető, értékelhető.
Ilyen 0%-os dologba nem mentem még bele... de sokszor láttam már reklámként, több oldalnál is. Ráadásul, ez hitel kártya, itt nem kell mindenféle kivonat, csak egyszer illetve, ha keretet szeretnél esetleg emeltetni.
A banknál, nem tudom hány éves ügyfélnek kell lenned... de gondolom a 4 év nem olyan sok. Az ember, nem vált gyakran bankot, simán lehet 5-10-15 év is megbízhatósági szempont. No meg az hogy épp milyen a körülöttünk lévő világ 2008-előtt boldog boldogtalan kaphatott, mindenre is.
Amúgy részletre én sem nagyon szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netflix
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest