- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika13
tag
Hello!
Elnézést kérek, ha az információ rossz volt, több üzletben jelezték már, hogy nincs ZTE, mert vissza kellett küldeniük a központba.
Több topicban is volt erről szó, és senki nem talált sehol ilyen telefont, ezért írtam.
Amennyiben webshopos rendelést adtál fel, a rendelést lehet töröltetni, e-mailben, és a 1430-on is, ebben az esetben az üzletben meg tudod venni a készüléket az általad választott színben.Üdv: Tom
Most olvastam el a második bejegyzést is, örülök, hogy végülis sikerült megoldani a dolgot.
-
icons
addikt
Mindent visszavonok, a kedves fiatal ügyintéző hölgy (magyarul csaj) inkompetens volt, vagy csak nem szeret igazat mondani, mivel visszamentem pénzzel a zsebemben, és nem sikerült odaadni a készüléket, mivel egy szál se volt nekik. Pont úgy, ahogy az Árkádban sem volt, és elég esélyes, hogy egyik boltban sem.
Megerősítették, amit írtál, tehát hogy a wepshopban lehet néhány, azok is valami csoda folytán kerülhettek oda (visszaküldték őket, stbstb).
És volt ott egy másik üzletük (viszonteladó azt hiszem), és ott is ugyanezt mondták, hogy nekik sincs, és nem is lesz
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ford topik
- NBA és kosárlabda topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest