Új hozzászólás Aktív témák

• icons

addikt

válasz tomika13 #10344 üzenetére

"Valamilyen csoda folytán webshopon van most 10 darab, de üzletben már nem lesz."

Nagyon örültem az információdnak, ezért meg is rendeltem gyorsan a Blade-t, nehogy még a végén ne jusson nekem is egy db.

Ezek után nemrég besétáltam az első T-pontba ami az utamba esett (Pólus Center), és közölték, hogy van Blade náluk, és megvásárolható, az ügyintéző teljesen biztos volt a dolgában (feltételezem nem előttem 5perccel adták el, és ő nem tudott róla)

Így tehát nem tudom mire vélni az információdat, gondoltam van némi alapja (TÉNYLEG nem értem miért írtad...)

Csak annyit szeretnék kérni, hogy legközelebb csak olyan dolgot állíts, ami felől biztos vagy.
    Remélem nem bánom meg nagyon a döntésemet, hogy elhittem, amit írtál (fehéret tudtam rendelni, aminél a festékének a minőségéről csak rosszat hallani, illetve ennek a modellnek az egyik legnagyobb problémája a pixelhiba, amit bár így is tudok ellenőrizni (amikor kihozza a futár), de nyilván sokkal több gondom lesz vele, mintha besétáltam volna, és közöltem volna, hogy meg akarom nézni, hogy rendesen működik)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés