- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
4Grider #98465 üzenetére
Persze, de nem is belsős infokra vagyok kíváncsi telekom dolgozóktól.
Abban bíztam tapasztalat alapján esetleg már innen tud valaki annyit mondani, hogy megéri e egyáltalán nekem arra várni hogy becsúsznak árak, vagy felejtsem el és menjek a biztosra amíg lehet (tekintettel arra, hogy a S7 Edge kifutó és a kiszemelt üzletben 1 db van készleten).Abból kiindulva, hogy a 2,5 éves s7 edge még mindig 220 körül megy én arra tippelnék, hogy menjek biztosra.
-
Soulfly842
addikt
-
válasz
4Grider #98279 üzenetére
Az ilyet célszerű is reklámozni...
Nyilvánvaló, nem is erről volt szó. Ismerem a Vodás-t is, nekem is jó ez a T-s, de amiket többen felhoztak, hogy bizony oda van az írva, az ebből a reklám emailből kimaradt. Ugye nyilvánvaló, hogy aki csak egy kártyát akar pluszban, az nem fogja a készülékes akciós feltételek között megtalálni a lényeget.
Kb. 5-600 Ft + ÁFA a GLS árainak a legalja 2 napon belüli kézbesítés, elektronikus feladás és nagy forgalom esetén.
Ezt kizártnak tartom, ha van közös üzleti kapcsolat, márpedig van, mert a GLS 30-asról hívott mindig melóhelyen.
Mi csak egyoldalú kapcsolatban voltunk a GLS-sel, így kb 1200.- ft volt egy 40 kilós csomag másik városba másnapra!
Az ÁFA kiírását nem értem ebben az esetben, mert az indiferens.A Domino Fix a piacon elérhető legjobb ajánlat 1000 Ft-ért 80 perc beszélgetéssel és 1 GB egy évig felhasználható nettel.
Újra leírom, hogy teljesen egyet tudok érteni ezzel.
-
válasz
4Grider #97882 üzenetére
Olyan domino előfizetés van csak, aminek ha van hozzá net kapcsolva, 30Mbit-es a letöltése (fix, surf). Tehát bármelyikhez is választok maraton opciót, az biztos, hogy annak is 30Mbit lesz a sebessége. Akkor miért írják a honlapon, hogy akár 300Mbit is lehet? A jó fenét lehet. Ez az ügyfelek megtévesztése. Nem nagy dolog, de ettől még átverés. Amúgy sem értem, miért kell büntetni a kártyás előfizetéseket, amikor kb fizetek annyit, mint egy előfizetéses, csak én határozom meg mikor töltök, mennyit, mikor mennyi netet használok. 9 Ft-ért telefonálok, ezért is maradtam kártyás.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
4Grider #97636 üzenetére
Köszi Mindenkinek!
Sejtettem, hogy nem egyszerű a dolog. Mondjuk nincs túl nagy baj, marad a rejtett szám. Aki nem veszi fel a rejtett számot, az magára vetVoip és hasonlók: Az a baj, hogy amikor a rendszereket kiépítették a cégnél, nem gondoltak, hogy itt ilyenre szükség lesz, hogy az ÜFSZ-től messzi ember hívogat aránylag ritkán ügyfelet.
Ezen a "beérkező hívást ÜFSZ számára átirányít" megoldáson elgondolkodom, ez nem hangzik rosszul.
-
-
anadroid
senior tag
válasz
4Grider #96662 üzenetére
Igen, kiírja. Amelyik el van nevezve, ott a nevet és a számot is, a legalján meg a "Másik szám azonosítása" pont is megjelenik.
Egyébként a legutóbb azonosítani próbált számok közül 2 kapott SMS-t, hogy rendben (és a weben is az jelent meg), a többi csak azt kapta, hogy majd értesítenek, akár jó, akár nem. Ezeket viszont 3 nappal később törölte a fiókomból. Ugyanezt játszották tavaly is.
Az értesítésről meg csak annyit, hogy a február 22-i egyeztetés visszajelzését még mindig várom (nem annyira, mert végigmentem szombaton az összesen újra).
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
4Grider #96482 üzenetére
hónapokkal ezelőtt voltam utoljára a topicban.
szóval:
Korlátlan közösségi oldalak opció
KORLÁTLAN TEMATIKUS ADATOPCIÓK MŰKÖDÉSÉNEK VÁLTOZÁSAA mobilinternet csomagok vagy benne foglalt adatot tartalmazó mobil díjcsomagok adatkeretének elfogyása esetén a Korlátlan tematikus opciók által „kinullázott” tartalom vagy forgalomtípus (például böngészés, közösségi média vagy TV GO használat) az előfizető adat díjcsomagjánál megadott módon lassításra vagy megállításra kerül.
tehát ha elfogy a Move XS 30 megája, akkor bukom mondjuk a youtubet, vagy böngészőt. ellenben:
A Korlátlan tematikus opciók valamelyikével rendelkező ügyfelek számára a kinullázott tartalom használata továbbra sem csökkenti a mobilnet csomagjukban benne foglalt adatmennyiséget.
tehát akkor miért is rohamcsiga a netem sima fb appban?
szerk.: [link] ezt a tudtom nélkül cserélte le a telekom?!
mert emailt vagy sms-t nem kaptam róla
-
-
Talala
senior tag
válasz
4Grider #96135 üzenetére
Megtörtént. Készülék problémára hivatkoztak, de egy új telefonnál nem hiszem, hogy ez valós lehet. Azt tanácsoltam neki ,hogy holnap próbáljon ki egy másik kártyát a xiaomiban, ha úgy jó akkor cseréltesse ki a sim kártyáját egy újra. És egyuttal jelezheti is a problémát személyesen.
-
-
MATEO6600
őstag
válasz
4Grider #96100 üzenetére
Szóval? Mi a teendő? Nem tudtam ezt az alapelvet. Ezért is voltam telekom ügyfélszolgálatnál kiutazás előtt, hogy mit érdemes lépnem, ha csak 5 hónapra megyek ki. A végső válasz az volt, hogy nincs különösebb teendőm, használhatom kint is a mobilnetet és indíthatok hívást többletdíj nélkül.
-
thomas77
senior tag
válasz
4Grider #96082 üzenetére
A karperecem szerint 11:10-kor feküdtem le aludni. Előtte kikapcsoltam az adatforgalmat, mint mindig. 03:06-kor jött az sms, hogy elfogyott a havi adatmennyiségem, amiből péntek reggel még 448 MB volt. Továbbá 220 MB hiányzik az ajándék 10GB adatforgalmamból is. Ez 668 MB adat. Ennyit csak nem forgalmazott a gps.
Megtettem a panaszt. A technikus kolléga mondta is, hogy már más is jelezte és ki fogják vizsgálni. -
8
senior tag
válasz
4Grider #95934 üzenetére
A domino fix csomagon kulon ki van emelve, hogy az 500MB roamingban is elhasznalhato.
Megvan a megoldas, leirom hatha masnak is tanulsagos: azon a halozaton, amihez mindig automatikusan csatlakozott a kartya (nap kozben tobbszor is probaltam) nincs adatszolgaltatas, csak hang. Kezzel masik szolgaltatot valasztva rogton indul a mobiladat.
Koszonom a segitseget es az otletelest.
-
gabe_
őstag
válasz
4Grider #95757 üzenetére
Most rendeltem én is egy ilyen domino fix extra simet, helyi T boltban átvevősen.
Még nem jelezték, de ha majd megyek érte, ott érdemes majd szólnom, vagy bekapcsoltatni az adatforgalmat?
Csak netezni kell majd, egy két kártyás telefonban.
Ha elfogy majd az 1gb, akkor mennyiért tudok majd ráltölteni, 1500,3000? És ezekhez mennyi adatot adnak? -
Merlini
tag
válasz
4Grider #95757 üzenetére
Igen én is ezt játszom pár éve 2 SIM-es telefonnal.
Számhordozáskor össze is számolta a srác, hogy van X db aktív és Y db még a 3 hónapon keresztül újra aktiválható Dominó SIM a nevemen. November, decemberben a fórumhozzászólások alapján még akadozott a Dominóba hordozás, nagyjából manuális számolták össze kinek hány Dominó, Bluemobile, MOL mobile SIM van a nevén, de ezek szerint már feldolgozták az informatikai rendszerükbe.Néhány éve Telenornál és/vagy Vodafone-nál, nem engedtek csak évente 2 SIM-et aktiválni egy személyre. Még régebben talán Telekomnál is volt pár darabos limit. 2016 őszi 200e SIM mizéria miatt már nem éves új aktiválási limit van, hanem ez a 10 db-os törvényi limitre álltak be.
A 80 percet fodrászhoz bejelentkezésre, ügyfélszolgálatok, cégek hívására használom.
Elmúlt években volt mindhárom szolgáltatónál feltöltős internet akció, néhány amit használtam: 3 hónapra 1GB új Dominó kártyáknál, Telenor Klikk 3*1GB, Voda 2017 nyári 4+1GB, decemberi 1GB, Dominó karácsonyi 5GB. -
-
picur10
aktív tag
válasz
4Grider #95436 üzenetére
Köszi, így értettem elsőre is. Csak a honlapot -kicsit félszemmel- nézve, úgy hittem, hogy havi 990-ért minden hónapban megkapod ezt. Bár az már tényleg elég jó ajánlat lenne.
Gondoltam meg is rendelem, de nincs darabszám a rendelésnél. Csak egyet lehet vagy két különböző rendelést kell indítanom?
-
psajti
aktív tag
válasz
4Grider #95262 üzenetére
Nem töredék, a teljes kedvezményt akarná velem fizettetni az oldal ha váltanék ezzel tisztában vagyok. Csak arra lennék kíváncsi, hogy ezzel akkor lenullázódna e a hűségidőm ha kifizetném az egész készülékedvezményt amit a 2 évre aláírtam. Szóval lényegében mondjuk kaptam 15ezer forint kedvezményt a készülékre amikor megkötöttem a hűséget egy adott csomagra. Most alacsonyabbra váltásnál fizettetnének velem 15ezer forintot akkor lényegében egálban lennénk és megszűnne a hűségidőm?
-
törölt tag
válasz
4Grider #95056 üzenetére
Én anno a Westel-nél voltam egyszer két napos értékesítői oktatáson, ott csak pár szó volt erről. Bár akkor még csak a Dominós 3210 volt a divat 34900Ft-ért, meg az Alcatel OT Easy 6990Ft-ért Zöld zóna díjcsomaggal.
Akkor ott mi a "p"-re tanuntunk 1s-t. Csak itt ugyanez ","-vel nem akart működni. -
thomas77
senior tag
-
-
válasz
4Grider #94229 üzenetére
Elég volt csak az apróra felnéznem, 20 darab felett számoltam olyan új/bontatlan Honor 8-at, amik a hirdetés feladási dőpontja, az árazás és egyéb ismérvek alapján a Telekomtól vannak/lehetnek, ráadásul biztos nem mindenki nepperkedni rendelt, hanem ténylegesen magának. családtagnak, ajándékba karácsonyra...stb., tehát nem keveset kiszállíthatott a szolgáltató a néhány óra alatt megrendeltekből, az utóbbi időszakban ennek a töredékét adhatták csak el, mert amúgy ennyire nem volt már kelendő ez a telefon, szóval nem lehet ebből semmi gondja a Telekomnak.
Sokan azt gondolják a listaáras kiszállítást látva, hogy a Domino csomagos a kupon miatt lett a végén érvénytelenítve - már amelyiknél így történt -, pedig nem feltétlenül, annak is van jogi logikai része, bizonyos tekintetben más szabályok vonatkoznak a listaáras rendelés teljesítésére, mint az előfizetésesére, utóbbiba pedig nem csak a havi díjas, hanem a Domino előfizetői szerződés is beletartozik.
Lehetne még részletezni, de aki nem lát a dolgok mögé is, annak hiába magyarázod, nem érti, vagy nem akarja megérteni...Hegyirabló: Egyrészt olyan listaárat ír ki minden forgalmazó/szolgáltató, amilyet szinte csak akar, másrészt az általad belinkelt árdiagramm ilyen tekintetben nem hiteles, mert tartalmazza olyan üzletek legolcsóbb árait is, amik nem hivatalos viszonteladók és külföldről behozott, különböző jogdíjakat meg nem fizetett...stb. olcsó árakat írnak ki - nem beszélve sok sufni GSM-ről, akiknél olyan olcsó csalogató legolcsóbb ár szerepel, amennyiért amúgy nem is kapod meg náluk valósan a telefon, ha minden tartozékos, ebbe a régióba szánt...stb., tehát minden tekintetben korrekt készüléke kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest