- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
MK VII #86147 üzenetére
Ez sajnos így van ahogy írod. Én is emiatt vagyok náluk. (Mert ugye az erősebb kutya b...). Nálunk a Mátrában a munkahelyemen (egy kórház) konkrétan épületen belül a telenornak nincs térereje, a vodának is csak azért mert az intézmény flottában volt velük a múlt hónapig és lett az épület oldalára téve egy kis vodás adó. Egyedül a telekomnak van rendesen itt mindenfelé. Arról nem beszélve, hogy most, mikor letelt mindenről a hűségem, gondoltam újítok. Mi az ami kell? Mobil előfizu+net, otthonra is net+Tv. Na meg készülék jóárasítva részletre. A telekom ajánlatánál (itt vidéken sajnos) nem volt jobb, így kérdés nem volt, hogy maradok. Ráadásul most már telekomost ingyen hívok, márpedig abból van a legtöbb, ha meg nem telekomost és épp otthon vagyok akkor hívom az otthoniról ami ingyen van belföldre (5000 perc havonta, de az több mint elég). Lehet, kisebb igényekkel egy magánszemélynek lennének kedvezőbb ajánlatok máshonnan (diáknak csak mobilra pl), de családapaként nekem "minden kell". Márpedig mindent egyben csak ők adnak ennyiért.
Aztán 2 év múlva már lehet alakul a helyzet és lehet megint szétnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!