- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem annyira... ma felhívtam őket, de azért, mert letelt újabb 72 óra,miután másodszor is felvették a hibajegyet hét közepén.
Kulturáltan vitatkoztam egy sort a műszakis kollégával (végre kapcsoltak egyet). Szerintük minden rendben, nem látnak semmi gondot.
Mondom az szép. Azt mondták, hogy nem Spotify-t hallgattam, hanem NETEZTEM és az fogyasztotta le. Mondom igen, esélyes, hogy eddig elég volt egy hónapban 500 mega mobilnet, a szokásaim nem változtak, de mostmeg hirtelen elneteztem 3 nap alatt egy gigát (amit ugye kaptam, miután az alapcsomagban lévőt leszívta a spotify)?
Hát, ő azt látják, hogy neteztem, nem Spotifyoltam.... aztán meg kiderült, hogy mégis látják IP alapján azonosítják, hogy Spotify vagy mobilon netezés volt, és ilyet szól, hogy aznap, mikor bejelentettem másodszor a hibát, nem is használtam egyáltalán a spotify-t. Akkor elröhögtem magam, mert ugye minden nap többször is használtam, próbáltam, hogy vajon még mindig a díjcsomagomban foglalt netet használja-e...Aztán elváltunk, hogy nem tudnak mit csinálni, nagyon sajnálják...
Visszakapcsoltak, jóváírattam a havi Spotify előfietést, hisz nem tudom használni. Ennyi. Van egy szolgáltatása a T-nek, amit nem tudok használni, miközben más meg tud. Remek. Nem tudom, hogyan tovább, nincs más lehetőségem, hogy munkahelyen zenestream-et hallgassak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged