- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem annyira... ma felhívtam őket, de azért, mert letelt újabb 72 óra,miután másodszor is felvették a hibajegyet hét közepén.
Kulturáltan vitatkoztam egy sort a műszakis kollégával (végre kapcsoltak egyet). Szerintük minden rendben, nem látnak semmi gondot.
Mondom az szép. Azt mondták, hogy nem Spotify-t hallgattam, hanem NETEZTEM és az fogyasztotta le. Mondom igen, esélyes, hogy eddig elég volt egy hónapban 500 mega mobilnet, a szokásaim nem változtak, de mostmeg hirtelen elneteztem 3 nap alatt egy gigát (amit ugye kaptam, miután az alapcsomagban lévőt leszívta a spotify)?
Hát, ő azt látják, hogy neteztem, nem Spotifyoltam.... aztán meg kiderült, hogy mégis látják IP alapján azonosítják, hogy Spotify vagy mobilon netezés volt, és ilyet szól, hogy aznap, mikor bejelentettem másodszor a hibát, nem is használtam egyáltalán a spotify-t. Akkor elröhögtem magam, mert ugye minden nap többször is használtam, próbáltam, hogy vajon még mindig a díjcsomagomban foglalt netet használja-e...Aztán elváltunk, hogy nem tudnak mit csinálni, nagyon sajnálják...
Visszakapcsoltak, jóváírattam a havi Spotify előfietést, hisz nem tudom használni. Ennyi. Van egy szolgáltatása a T-nek, amit nem tudok használni, miközben más meg tud. Remek. Nem tudom, hogyan tovább, nincs más lehetőségem, hogy munkahelyen zenestream-et hallgassak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest