Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- .LnB: ProtonMail(?)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wictor
őstag
Üdvözletem!
Kicsit hülye kérdésem lenne, de ilyennek is lennie kell... Szóval, június 20-án vettem egy SE Zylo-t Mix díjcsomagos előfizetéssel, az eddigi 3 havidíjat mindig a számla megérkezésének napján, közvetlenül az üzletben befizettem (ez talán nem is annyira lényeges). Ez a telefon, a kártyával együtt az egyik rokonnál landolt, ő használja, de egyéb okok miatt nem szeretnénk a nevére íratni az előfizut, nekem viszont kellene egy, amit én használhatok. MédiaMánia M csomagon gondolkodtam egy Xperia Mini társaságában, így a nettel sem kellene külön szarakodnom, a jelenlegi keretbe is bőven beleférne, a havidíj sem terhelne meg túlságosan, ráadásul lenne végre egy szerethető mobilom is.
A valódi kérdésem az lenne, hogy az eredeti 9900 Ft-os áron felül kb. mennyi mobilelőleget húzhatnak le rólam? Van-e valakinek valami hasonló tapasztalata, vagy ezt mi alapján számolják? Egyáltalán van-e esélyem ilyen kis idővel az előző megkötése után megvenni?
A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest