- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tycon
tag
-
tycon
tag
válasz
tibibi
üzenetére
Nem mintha számítana mit mondok, de legalább reményt adhatok. A vezérműszíj beljebb van, és van éke.Amiatt nemigen fordul az meg. Igaz, nem olyan hosszú ékpályán. Nekem más autónál a bordás vezérműszíj alsó szíjtárcsánál a fogak a szíjról elpárologtak. Szinkron ugye akkor nyema. De 1db szelep, az első betámasztotta a dugattyút és nem forgott tovább. Egy szelep kanyarodott és egy szelepvezető cserével megoldottam. Fiat Tempra volt. De tökmindegy.
-
rob210
Topikgazda
-
-
törölt tag
válasz
tibibi
üzenetére
Megane 1 biztosan, volt is hozzá utólag kapható távtartó. De mindegyikkel megoldható, az előző Kangoo-n a turbónál volt egy gyárilag odaragasztott alulemez ami idővel leválik, utána meg ereszkedik az anyag és ráborul a turbóra, mondjuk a dízel nem csinál akkora hőt, de egy nagyobb végigpadlózott táv után állás közben jött a szaga amikor a menetszél már nem fújta el, felnyitottam és rá volt esve a turbóra. Kihűlés után kivágtam tapétavágóval azt a darabot a francba, utána már nem volt gond vele. Mállott szét úgyhogy nem is kínlódtam a visszarögzítésével.
Ha maga az anyag nem is éghető, az évek alatt menetszéllel kispriccelődött motorolajat, gázolajat azt beszívja és az már éghet. -
Morales72
csendes tag
válasz
tibibi
üzenetére
Ezt még olvasni is borzasztó. Az ilyen kontárnak kőtörőben a helye. Nem tudja, mit csinál, de hozzá még arrogáns is.

Ha tényleg féktisztítót használt, és a korábbiakban leírtak alapján az illető ez a típus, akkor az lesz, amit Rob mondott, a folytószelepednek game over. A hibakódolvasó szerint ez történt. (Most olvasom, hogy jelenleg meg hibátlan. Ebben az esetben mákod van. Remélhetőleg tartósan jó lesz, és nem okoz majd szakaszosan jelentkező hibát!)
De ezt az embert elkerülném széles ívben. -
rob210
Topikgazda
válasz
tibibi
üzenetére
I don't know.
Elsőre kellett volna szerelőhöz vinni.
De sajnos tudom, hogy mi a magyar valóság.
Sokan írtátok már, hogy nagyon nehéz becsületes szakembert találni a környéketeken.A kérdés továbbra is az, mit csinált a fojtószeleppel, mert annak a vezérléscseréhez nincs köze!
Ha kitakarította a fojtószelepet és most ezért van a bibi, akkor hogy és mivel takarította ki?Sajnos félek, hogy féktisztítóval nekiesett, akkor meg kuka a fojtószelep
, de ne legyen igazam. -
rob210
Topikgazda
válasz
tibibi
üzenetére
Az oké hogy feltanul, csak ha feltanítod nincs vele gond, meg az ügyfél se pánikol. Bár őszinte leszek, hogy légtelenítette ki meg ment próbakört, ha nála nem jött elő?
Én min. 5km-ert megyek egy friss vezérléssel, vagy járatom amíg kilégtelenedik, akkor ez ha nincs diag se lép fel! Egyszóval a fagyállót majd nézd meg pár napig, mert fogyhat a tartályból az apró buborékok miatt .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Visszaadtam a kölcsön autót és elhoztam nem kérdeztem mennyibe került... Az első lámpánál check engine azóta is világít 
ez pont nem 1.6, de ha fent van a rögzítő innen már csak erő x erőkar kérdése

mycso
rob210