Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szoszo94
üzenetére
A történet folytatása és befejezése fog következni.
Nem akarom túl bő lére ereszteni, a lényeg: mégis jól tippeltem és a nagynyomású adta be a kulcsot. Injektorokat elvitte beméretni, egyet ki is cserélt, 120k (holott megbeszéltük, hogy csak bemérés és ha nagyon sz.r valamelyik, hív - ennyiért négy felújítottat kaptam volna
). Pumpát intéztem inkább én egyből, mielőtt azt is elvitte volna magától megcsináltatni (290k lett volna a felújítása, postával együtt sem volt 110 amit Robi segítségével sikerült szereznem). Tankba nem akart belenézni sem, nemhogy kitakarítani, majd akitől a felújított nagynyomású jött ő is beszélt vele telefonon és ő vette rá, hogy megtegye...végül így elvileg megcsinálta, tett bele egy plusz szűrőt mágnessel, illetve a csöveket kimosta. Az a baj, hogy én ezt sem hiszem el igazán neki, majd mindjárt megértitek, hogy miért 
Kész a kocsi laza 4 hónap(!) alatt úgy, hogy azért vittem hozzá, mert gyorsan kellett volna a javítás - többen ajánlották, 20 éve rönókat "szerel" -, cakkumpakk 400k a számla. Mielőtt indítani akartam, azt mondja, hogy hangos az autó. Mondom oké, persze, dízel, de egyébként meglepően halk volt mielőtt lerohadtam vele. Beülök, meglepi: jobb első ajtókárpitban lévő tároló teteje szanaszét cibálva, pedig a beltér nagyon szép volt a közel 400e km-hez képest. Kérdőre vontam, aztán végül kiderült, hogy lehúzott ablakkal is állt kint a kocsi az udvaron, mert lusta volt visszarakni az akksit és kellett a hely, így kitolta estére - valami meg megrágta, mert apró miszlikekkel volt tele a lábtér. Oké, van másik ott bontáson nála, egyezik a szín, gyors csere, ez pipa. Elindítom, de ha nem hallom saját füllel, nem hiszem el: anno az 1.9TDI 1Z motorkódos, 500+e km-es B4 Passat ami ridegtartásban volt, ehhez képest csendesszoba. Úgy zakatolt, hogy nem hallottam a saját hangom felnyitott géptetőnél és a "szerelő" válasza: mindegyik 1.5dCi ilyen hangos. Itt már elszakadt a cérna, de volt egy elég erős gyanúm, hogy elrakta a vezérlést és emiatt ilyen. Barátom elvitte egy körre az autót, közben faggattam ezt a jóképességűt, mondott mindent (többek közt azt is, hogy az olajpumpa régi és amiatt van ilyen hangja biztos -aha
-). Kifizettem, hazagurultam és hívtam is Robit, hogy mi van a kocsival és lehet-e a hang attól, hogy elrakta a vezérlést ez a jóképességű. Megbeszéltünk egy időpontot (tegnap reggelt), óvatosan elmentem hozzá, innen kezdődött a fekete leves: feltárni, hogy mi is történt a győri "szerelőnél"
Ami jó volt az autón, azokat is elcseszte, amihez nyúlt azzal kárt csinált és még egy hosszbordás szíjjal is képes volt lenyúlni
Innen folytatom majd, képekkel, csak el kell menjek itthonról most. Megéri várni a folytatásra
Új hozzászólás Aktív témák
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Pumpát intéztem inkább én egyből, mielőtt azt is elvitte volna magától megcsináltatni (290k lett volna a felújítása, postával együtt sem volt 110 amit Robi segítségével sikerült szereznem). Tankba nem akart belenézni sem, nemhogy kitakarítani, majd akitől a felújított nagynyomású jött ő is beszélt vele telefonon és ő vette rá, hogy megtegye...végül így elvileg megcsinálta, tett bele egy plusz szűrőt mágnessel, illetve a csöveket kimosta. Az a baj, hogy én ezt sem hiszem el igazán neki, majd mindjárt megértitek, hogy miért 
Ami jó volt az autón, azokat is elcseszte, amihez nyúlt azzal kárt csinált és még egy hosszbordás szíjjal is képes volt lenyúlni
Innen folytatom majd, képekkel, csak el kell menjek itthonról most. Megéri várni a folytatásra
mycso
rob210