Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
-
Zamma
őstag
válasz
fudi2002
üzenetére
Ott még nem tartok, csak a hadver állt össze, egyelőre felállt a gép és nem sípolt ki a bios...
Még nem volt dolgom eddig a TM5-el, próbáltam visszaolvasni, de worksation/server oldalról nem találtam sokmindent, itt korábban linkelt valaki egy letöltési fórum oldalt, ott olvastam hogy van olyan konfig ami 4 csatornát olvas, ott úgy nevezi HEDT verzió. Sajnos a konfig fájl letöltése nem megy, üres a folder. -
Zamma
őstag
Sziasztok, kicsit speciális kérdésben kérnék segítséget.
Adott egy Supermicro X10DAI alaplap, most vásároltam szerver memóriákat és le szeretném tesztelni hogy jók-e. Több szoftverről is tudok, de nem tudom hogy melyik támogatja a 8 csatornás memóriakezelést, amit a lap tud...
Pl: a TM5 sem tudja alapból, ha jól tudom, egyébként 1usmus_v3 tesztet nyomtam volna rajta vagy fél órát.Mivel nem kevés memóriáról beszélünk ezért nagyon nem mindegy hogy hány csatornán tud tesztelni az ember, azaz mennyi idő lesz az egész...

Ha valakinek van saját tapasztalata vagy tippje legyen kedves és ossza meg az infót, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- 4 / 8 GB 2Rx8 PC3L - 12800S Laptop Memória Modulok
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, értem, meg volt még tegnap este.