Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Az a nagy bibi, hogy nem szerepel a lap kompatibilitási listáján. Tehát arra fognak hivatkozni, hogy nem kell mennie. Nekem volt gondom, így kezdték, hogy a lap támogaja-e a memót...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Boltja valogatja.. Nekem online boltokkal nagy szerencsem volt, mindig cserelnek mindent szo nelkul...

Ha nem mukodnek egyutt akkor szerintem ki kellene cserelniuk vagy legalabb adni egy masikat (vagy egy masik part) tesztelni...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Probaltad nem dual-ban berakni oket (1-2, 3-4 slot)? Amikor egy ram modul van bennt akkor is lefagy ha telepitesz 57% nal?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Szerintem nézz be a P45-ös topicba, mert akkor én is max a kompatibilitást tippelem. Valmiért nem mennek pariba. Viszont mielőtt bármit cserélnék, először megnézném a lapot más memóval...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Én is vinyóra tippelnék, de a memtesztes hiba érdekes.
Alapból mennyin mennek a memók?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Egy tipp: töltsd ki az adatlapodon a "konfiguráció" részt. Sokkal könnyebb segíteni, ha tudják az emberek, hogy mi van a gépedben...

-
Hedgehanter
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Ha mindig 57% jon a hiba akkor valoszinuleg vinyo de nezd meg 1 rammal hogy ugyanott fagy e le? Uj gep amugy? Csinalj egy nem quick formatot a telepites elott.,,
-
Hedgehanter
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Ez altalaban vga driver problema meglevo rendszereken, de mivel irtad hogy most telepitened akkor a memoria vagy vinyo lesz a hibas. Probald meg egy rammal telepiteni a windows.
Hol jarsz a telepitesben amikor kapod a hibat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002