- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bajtokarpi #15413 üzenetére
Az a nagy bibi, hogy nem szerepel a lap kompatibilitási listáján. Tehát arra fognak hivatkozni, hogy nem kell mennie. Nekem volt gondom, így kezdték, hogy a lap támogaja-e a memót...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
bajtokarpi #15413 üzenetére
Boltja valogatja.. Nekem online boltokkal nagy szerencsem volt, mindig cserelnek mindent szo nelkul...
Ha nem mukodnek egyutt akkor szerintem ki kellene cserelniuk vagy legalabb adni egy masikat (vagy egy masik part) tesztelni...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
bajtokarpi #15405 üzenetére
Probaltad nem dual-ban berakni oket (1-2, 3-4 slot)? Amikor egy ram modul van bennt akkor is lefagy ha telepitesz 57% nal?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bajtokarpi #15409 üzenetére
Szerintem nézz be a P45-ös topicba, mert akkor én is max a kompatibilitást tippelem. Valmiért nem mennek pariba. Viszont mielőtt bármit cserélnék, először megnézném a lapot más memóval...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bajtokarpi #15407 üzenetére
Én is vinyóra tippelnék, de a memtesztes hiba érdekes.
Alapból mennyin mennek a memók?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bajtokarpi #15405 üzenetére
Egy tipp: töltsd ki az adatlapodon a "konfiguráció" részt. Sokkal könnyebb segíteni, ha tudják az emberek, hogy mi van a gépedben...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
bajtokarpi #15396 üzenetére
Ha mindig 57% jon a hiba akkor valoszinuleg vinyo de nezd meg 1 rammal hogy ugyanott fagy e le? Uj gep amugy? Csinalj egy nem quick formatot a telepites elott.,,
-
Hedgehanter
őstag
válasz
bajtokarpi #15388 üzenetére
Ez altalaban vga driver problema meglevo rendszereken, de mivel irtad hogy most telepitened akkor a memoria vagy vinyo lesz a hibas. Probald meg egy rammal telepiteni a windows.
Hol jarsz a telepitesben amikor kapod a hibat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest