Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
Bovitenem a gepet ram ugyileg most 2x1G van es gondoltam veszek meg 2x2G (mert olcso) bele de 32 bites Vista van es az nem nagyon fogja latni... (Virtualis szervereket futtatok)..
Ismerem a PAE-t de a MS oldalon irjak hogy akkor is csak max 4-et fog latni...
DE a memory remapping a BIOS-ban elintezheti nekem hogy lasson (hasznaljon) 6-ot....????
-
Hedgehanter
őstag
Asus p5b 1801 biossal, 2*1 giga Corsair Twin2x2048 6400 CL5 ram, Vista 32bit ultimate. Vettem meg 2*1 giga ramot (ugyanaza a marka, tipus) es fagyi van memoria zabalo programoknal... Futtatam a memtestet 15 oraig semmi hiba, cserelgettem a memoriat a kulonbozo slotokban es ha csak 3 van benne akkor megy fuggetlenul a helytol memoriatol??
Talaltam ezt majd amikor otthon leszek kiprobalom, meg kitisztitom a slotokat..Ezeken kivul van valami otlete valakinek?
-
Hedgehanter
őstag
-
Hedgehanter
őstag
Ezt a sztorit... Vettem 2x1 giga Corsair ramot es valamiert nem mennek egyutt a masik 2x1 gigaval es szoltam az online boltnak hogy valami gaz van visszakuldenem.. Erre jott a valasz hogy nem kell visszakuldeni mert tul kicsi az erteke dobjam ki vagy csinaljak vele amit akarok..!!! Mit szeretnek a penzem adjak vissza vagy kuldjenek masik 2 ramot...!!!!!!
Ezt nevezem ugyfelszolgalatnak...... -
Hedgehanter
őstag
3 modul nem megy dualban sehogy... A sebesseg attol fugg hogy mire hasznalod a gepet, ha sok memoriatzabalo dolgot csinalsz akkor a 3 giga ha meg eleg a 2 giga akkor jobb ha dualban megy ketto... legjobb az lenne ha vennel 2*512 megas modult es ugy menne a dual 3 giga vagy meg egy 1 gigas es 4 lenne...
-
Hedgehanter
őstag
Megjott a 2 uj memoria modulom es nem megy ezzel sem a gep..... Most 2x2 gigat vettem (2x1 van benne) csak hogy legyen 4 giga legalabb ha valami nem jo, es amikor berakom meghal a gep... Bebootol latja a 6 gigat de egy par perc mulva attol fuggoen mit csinalok kek halal lesz belole.... Most van 6 db modulom itthon es probaltam minden konfigot (csere-bere).. 2 modulnal tobbet nem szeret, barmelyik ketto van benne megy, ahogy megtoldom eggyel rogton gaz lesz..!!! Valaki hasonlot latott mar..????
A lap garancias vissza fogom kuldeni mert ugy gondolom o a hibas ,de ha valakinek van otlete johet (adtam neki tobb aramot, futattam lassabban is, kesleltetessel nem foglalkozok)
Ja 64 bit vista PAE enable DEP el egyetemben....
[ Szerkesztve ]
-
Hedgehanter
őstag
válasz bajtokarpi #15388 üzenetére
Ez altalaban vga driver problema meglevo rendszereken, de mivel irtad hogy most telepitened akkor a memoria vagy vinyo lesz a hibas. Probald meg egy rammal telepiteni a windows.
Hol jarsz a telepitesben amikor kapod a hibat? -
Hedgehanter
őstag
válasz bajtokarpi #15396 üzenetére
Ha mindig 57% jon a hiba akkor valoszinuleg vinyo de nezd meg 1 rammal hogy ugyanott fagy e le? Uj gep amugy? Csinalj egy nem quick formatot a telepites elott.,,
-
Hedgehanter
őstag
válasz bajtokarpi #15405 üzenetére
Probaltad nem dual-ban berakni oket (1-2, 3-4 slot)? Amikor egy ram modul van bennt akkor is lefagy ha telepitesz 57% nal?
-
Hedgehanter
őstag
válasz bajtokarpi #15413 üzenetére
Boltja valogatja.. Nekem online boltokkal nagy szerencsem volt, mindig cserelnek mindent szo nelkul...
Ha nem mukodnek egyutt akkor szerintem ki kellene cserelniuk vagy legalabb adni egy masikat (vagy egy masik part) tesztelni...
-
Hedgehanter
őstag
válasz TazLeacher #15416 üzenetére
Jo nagy p@r@sztok lehettek, mi vagyok en hogy mindenre figyeljek.. Boltban nekik kellene ezt tudni es nem arulni oket egyutt...
Lejjebb irtam az online bolt vissza se kerte az altalam hibasnak tartott (kiderult nem is hibasak) ramokat hanem visszautalta a penzt...
-
Hedgehanter
őstag
válasz TazLeacher #15416 üzenetére
Az elso sorban azt irjak hogy ez csak (only) ajanlas (reference).. Szoval ezzel ne nagyon takarozzon egy bolt sem.. Az meg a bolt baja hogy ismeretlen forrasbol garancia nelkul szerzi be az arut....
(de duhit ez a fajta hozzaallas)
-
-
Hedgehanter
őstag
válasz Raikkönen #15566 üzenetére
virualis memoria amikor a programok ugy latjak a memoriat mintha az egy nagy blokk lenne (holott a memoriaban nem ugy van tarolva) ami ha a szukseg ugy kivanja kinyulhat a vinyora is....
lapozo file amikor a virtualis memoriat hasznalo program hatterbe kerul (megnyitsz valami mast) es a rendszer a vinyora rakja az egesz virtualis memoriat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ADATA AM1P24HC4R1-BUNS 2x4GB 1Rx8 PC4-2400T-SA0-11 DDR4 2400 CL17 1.2V
- Corsair Vengeance LPX DDR4 2x8GB 3600MHz
- 2 GB / 800 MHz DDR2 RAM, Több db, 1 év Garancia + Számla!!!
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- DDR3 - EDO RAMok - Retro - 4 GB - 512 KB - Corsair, Samsung, stb. - nagy mennyiség - több márka
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest