- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
válasz
TazLeacher #15416 üzenetére
Az okés, hogy nem szerepel, de egy csomó nagy gyártó híresen jó ramjai sem szerepelnek a listán. Egy rakat jó ramot lehet itthon kapni, ami nem szerepel a kompatibilitási listákon, dehát könyörgöm az Intel miért nem figyel oda erre, mikor készíti az új chipsetteket. Ami a listában szerepel az édeskevés ahoz képest, hogy mennyi és milyen ramokat lehet kapni, és most a jófalyta ramokról beszélek.
A CSX-et is azért mertem beválalni, mert állítólag nagyon jó, és megbízható ramok.
Én anno Abit NF7-S-sel szívtam így meg, vettem bele egy Asus 9600 xt-t 52k-ért, akkor ez a kártya ár/teljesítmény bajnok volt. Elmentem Lanpartyra, hogy majd ott betesszük, ez így is lett csak a vidikari, meg a lap nem volt hajlandó együtt menni.Bocs, ha egy kicsit hosszúra sikeredett, beszámolok majd a további fejleményekről.
Köszönöm, az eddigi segítségeteket is!!!
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Az elso sorban azt irjak hogy ez csak (only) ajanlas (reference).. Szoval ezzel ne nagyon takarozzon egy bolt sem.. Az meg a bolt baja hogy ismeretlen forrasbol garancia nelkul szerzi be az arut....
(de duhit ez a fajta hozzaallas)
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Jo nagy p@r@sztok lehettek, mi vagyok en hogy mindenre figyeljek.. Boltban nekik kellene ezt tudni es nem arulni oket egyutt...
Lejjebb irtam az online bolt vissza se kerte az altalam hibasnak tartott (kiderult nem is hibasak) ramokat hanem visszautalta a penzt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- E-book olvasók
- E-roller topik
- ASRock lapok általában
- Battlefield 6
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 4x16GB Kingston HyperX Impact DDR4 3200MHz CL20 RAM (Garis)
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- KINGSTON FURY 32GB vagy 16 GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT KF560C36BBEAK2-16
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest