- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CyberDude
lelkes újonc
válasz
#68216320 #59667 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ezt is úgy értem el, hogy először azt mondta, hogy inkább el sem indul...
20-25-25-42-ről indultam.
Most ha bármelyiket csökkentem már hibázik.
Ma már hagyom a dolgot, de holnap este úgy is ráérek és akkor neki vetem még jobban magam!Köszi mindent!
-
válasz
#68216320 #59657 üzenetére
Kipróbálom, kössz. Visszatérve Szerjózsa tesztre, amit azzal belőttem és már nem hibázott, az az extrémmel sem hibázott. Az is lehet hogy szerencsém volt, bár csináltam elég extrém profilokat is. Tehát annyira vacak nem lehet, ha gyárilag ez az alapértelmezett. Ezt Fudi kollégának írom. Gyorstesztre gondoltam, ahogyan írtam is. Egyébként, ha van még vmi teszt, szívesen olvasom, ki ne akarna stabil oc-t. Sajnos nem sokan vannak vállalkozó kedvűek ebben a műfajban, mármint akik ténylegesen elmennek a subokig. Számomra a feszemelés, majd időzítések kisebbre írása az nem memoria oc. Én tisztelem azokat, akik időt, fáradtságot nem kímélve, kitesztelik, hogy mit is bír a kitjük.
Azt hiszem az extreem az 1.5 órás volt, de arról nincs fotóm, ez is másik topikba készült régebben. -
válasz
#68216320 #59654 üzenetére
Az mennyi idő alatt fut le? Idő spórolás miatt írtam, az is dob be hibát ha vmi nem jó. Azért sok időt gubbaszt az ember a székében, ezek a "gyorstesztek" nagyban meggyorsítják ez az amúgy lassú, időigényes folyamatot. Nekem bevált, csak arra reagáltam, hogy minden állítás után illik tesztelni, de 1.5 óra mindig, az kicsit sok ;) Ámen kimondása előtt meg természetesen a hosszú, extrém. Én még használom a P95 large fft-t is, bár ezekről hosszan lehetne diskurálni. OC-nak ez a "legszebb" része. CPU és VGA-val ha összevetem. Písz, nem kötekedésnek szántam.
-
válasz
#68216320 #59651 üzenetére
Tökéletes válasz, annyiban kiegészíteném, hogy amikor tuningolja a kiteket, rengeteg tesztet kell futtatnia. Időt takarít meg, ha a gyári, beállított tesztet futtatja, az is dobálja a hibákat. Az extrem nálam a 32Gb-nál 1.5 óra volt, míg a sima teszt 7 perc. Amikor azt mondja hogy kész, nem nyúzza tovább, akkor a hosszúval, hogy tutira menjen. Minden kis belenyúlás után tesztelni kell, különben elveszik az ember abban, hogy melyiktől hibázik. Ez csak egy jótanács, idő spórolásra. Amúgy egyik legjobb teszt.
-
válasz
#68216320 #59640 üzenetére
"RAS (Cycle Time) -> man sollte in der Regel den tRCD Wert + 20 rechnen"
Általános szabály, alá lehet menni.
Tapasztalat: Nem érdemes a végletekig lemenni, mert a másodlagosokban korábban megkotlik néhány érték. Én a 34-et választanám, tudom, megy 32-vel is. Hosszú kísérletezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest