Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
fudi2002
üzenetére
Összemostad a kettő példám.
- A 4db SR + 5600X + B550 az én voltam és vagyok: Hynix 4Gb AFR (Kingston Predator), Samsung 4Gbit E-Die (Samsung OEM), mind2 kíválóan ment.
- RAM tuningosoktól, pl. Buildzoid-tól egyelőre csak single DIMM tuningot láttam. A jó IMC miatt említettem csak meg. Mert hát a "nem szereti" meg "finnyás az AMD" miatt említettem, hogy valójában nincs rossz IMC-je az AMD-nek DDR4 platformon. Biztos frissített AGESA-tól/BIOS-tól is függ.
Szerintem ez az élmény csak megmaradt az AM4 kezdeti szüttyögése miatt, nem?5600G monolit, de attól még ZEN3 architectúra. Nem tudok róla és nem olvasok sehol sem olyan infót, hogy különbözne az IMC design Cezanne és Vermeer között.
A monolit chip miatt biztos át lett tervezve ami kell a gyártás miatt, meg a gyártástechnológia miatt az egész fejlett node-on készült IMC-vel együtt, valószínű ez adja, hogy jobb eredményt lehet elérni RAM OC tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LEGO klub
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- 2x4GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest