- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
fudi2002 #64885 üzenetére
Összemostad a kettő példám.
- A 4db SR + 5600X + B550 az én voltam és vagyok: Hynix 4Gb AFR (Kingston Predator), Samsung 4Gbit E-Die (Samsung OEM), mind2 kíválóan ment.
- RAM tuningosoktól, pl. Buildzoid-tól egyelőre csak single DIMM tuningot láttam. A jó IMC miatt említettem csak meg. Mert hát a "nem szereti" meg "finnyás az AMD" miatt említettem, hogy valójában nincs rossz IMC-je az AMD-nek DDR4 platformon. Biztos frissített AGESA-tól/BIOS-tól is függ.
Szerintem ez az élmény csak megmaradt az AM4 kezdeti szüttyögése miatt, nem?5600G monolit, de attól még ZEN3 architectúra. Nem tudok róla és nem olvasok sehol sem olyan infót, hogy különbözne az IMC design Cezanne és Vermeer között.
A monolit chip miatt biztos át lett tervezve ami kell a gyártás miatt, meg a gyártástechnológia miatt az egész fejlett node-on készült IMC-vel együtt, valószínű ez adja, hogy jobb eredményt lehet elérni RAM OC tekintetében. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- 8GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami jó neked!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Samsung 32GB ddr4 2133 Mhz ram kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest