- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarmark
csendes tag
válasz
arabus #62442 üzenetére
Eléggé figyelmesen csatlkaoztattam a dolgokat, cpu csatlakozót megnéztem 2x is azóta, a többivel nem hiszem hogy baj lenne, de majd megcsinálom
amikor elsőnek ráhúztam a csavarokat a hűtőre akkor addig húztam amíg lehetett, talán még kattanás is volt, aztán máshol is olvastam, hogy nem szabad ennyire meghúzni
most kivettem, újracsináltam mindent, meghúztam amíg lehet és utána visszacsavartam 1 fordulatnyit
még így is szoros lenne vagy valamit teljesen elrontottam az első nagy ráhúzással?
Ha kikapcsolom és nem veszem le, hanem így lazítok még tovább rajta az is segít, vagy megint csináljak újra mindent?Egyébként ha valószínű nem ram probléma és nem sikerül megcsinálni, akkor cpu csere? Vagy az alaplapon csesztem el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest