Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarmark
csendes tag
válasz
arabus
üzenetére
Eléggé figyelmesen csatlkaoztattam a dolgokat, cpu csatlakozót megnéztem 2x is azóta, a többivel nem hiszem hogy baj lenne, de majd megcsinálom
amikor elsőnek ráhúztam a csavarokat a hűtőre akkor addig húztam amíg lehetett, talán még kattanás is volt, aztán máshol is olvastam, hogy nem szabad ennyire meghúzni
most kivettem, újracsináltam mindent, meghúztam amíg lehet és utána visszacsavartam 1 fordulatnyit
még így is szoros lenne vagy valamit teljesen elrontottam az első nagy ráhúzással?
Ha kikapcsolom és nem veszem le, hanem így lazítok még tovább rajta az is segít, vagy megint csináljak újra mindent?Egyébként ha valószínű nem ram probléma és nem sikerül megcsinálni, akkor cpu csere? Vagy az alaplapon csesztem el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iqos cigaretta
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002