Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EVL2
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ha valaki igazán betudja húzni a ganét az én vagyok! Ha én megúsztam hogy gond legyen 4 modullal bárki megúszhatja! Nem pesszimista vagyok csak az anomáliák kedvence célpontja. Legutolsó gariztatásom közben elhagyták a terméket, mert a Centerbe Glammour napok voltak és felcserélték a csomagokat. 1 hónap múlva megtalálták Lengyelbe. Hála az égnek visszafizették az árát két hét könyörgés után.

Amikor megszülettem csoda hogy nem vittek vissza garanciába! Jó hogy akkor még nem volt ez a 14 napos elállási lehetőség.Szerintem nyugodtan megkockáztathatod. Néha kell egy kis izgalom az életbe!

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 4 / 8 GB 2Rx8 PC3L - 12800S Laptop Memória Modulok
- Hynix 16GB 2933MHz DDR4
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR5 RAM-ok garanciával, számlával!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Creality Nebula Camera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002