Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Himym

senior tag

válasz Mach5 #27320 üzenetére

Szia.

A márkanevek közt a külömbséget nem tudom megmagyarázni.
    De No.1. gyártó az a G.Skill azzal a rammal van a legkevesebb gond az a legmegbízhatobb tuningolható...

No.2. Szerintem a Corsair ugyan ezzel a gyártóval vannak gondok ram téren minden ramja szinte CL9en müködik nem nagyon állíthatóak az időzitései a sebessége... Magán vélemény a Corsairról nem vagyok vele megelégedve alig 1 év után megdöglött az egyik ramom drr2tőről van szó cl6nál lejjebb nem sikerült tornáznom

No.3 A Kingston ők jó ramokat csinálnak ugyan az időzítésekkel van a legnagyobb gond de a többségnél állítható és a sebessége igen is állítható.

Lehet kicsit összecsaptam a véleményt de szerintem ez a 3rom gyártó aki megbízható. :R
    De majd a többi Kolléga is ad véleményt.

• Rover623

félisten

válasz Mach5 #27320 üzenetére

Hellotok! Létezik sok féle márkanév a gumiabroncsoknál, és nem tudom, hogy mi a különbség pl. a barum meg a többi fajta gumiknál amikor pl. mindegyik márkára T sebességindex van rá tüntetve! Szóval én azt szeretném megtudni, hogy mi a különbség a márkanevek között amikor a sebességindex-nek úgyan annyit ír ki mint a többinél. Ha jól tudom az a különbség a márkanevek között, hogy valamelyiknél ha pl. T van rá tüntetve akkor nem azt jelenti, hogy 190km/h-ás gumi, hanem pl. csak 160-ig használható, meg ilyenek. Szóval szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség a csomó gumi néven kívűl, és, hogy melyik a legjobb és a legrosszabb márka?
    :W

[ Szerkesztve ]

primus inter pares

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés