- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Ren Hoek #26828 üzenetére
Csak most, csak neked...ingyen...
A kérdés mégegyszer:
Sziasztok vettem ma egy Kingmax ramot és everestbe néztem ezt írta hogy
"nyanya"
Kellene valamiért aggódnom?!Kiemeltem neked a lényeget...
Ha vette volna a fáradtságot, és beírta volna a gugliba, hogy "RAM nyanya", akkor valószínűleg érezte volna, hogy vmi nincs rendben...még ha nem is született PC-s ismeretekkel...
Ekkor, ha kicsit jobban fókuszál a monitorra, felfedezhette volna, hogy az Everest kiírás igazából "Nanya"...amit ha bepötyögött volna a gugliba, egyből a nagymúltú memcsigyártó weblapját kapta volna találatként...Tehát: olvasni tudni kell...írni tudni kell...másképp nem megy, még akkor sem, ha ezek a fránya számítógépek lassan mindent elvégeznek helyettünk...
Amiért fontos lehet (és most szigorúan csak erre az egy esetre koncentrálva): mint bármilyen iparágban, a PC-s alkatrészek piacán is létezik a hamisítás...egy-egy betű felcserélése, egy hasonló hangzású név, egy lopott tipográfia, és máris jól bevásárolhatunk...
Elég egy vicces kedvű hozzáértő, és bármilyen szarból bármilyen várat varázsolhat...
Csak emlékeztetőül: [link]...és nem, nem Photoshop, nem a CPU-Z képernyőkép van módosítva...
Várd ki, bejön a kép, csak lassan....P.S.:
ahol a gesztusokkal el lehet kerülni a félreértéseket és flémet.
Itt pedig vannak Kattintható kódok és arcocskák...használd őket bátran...a gesztusok helyett...ahogy én... -
Thrawn
félisten
válasz
Ren Hoek #26828 üzenetére
Lehet velem van a baj, de én meglehetősen jókat szoktam mulatni azon, ahogy Rover oktat. Mondom ezt úgy, hogy voltam én is tanítvány, bár lehet a mester már nem emlékszik rá. Nos egyesek szerint inkább "büntet", dehát nem vagyunk egyformák
Juteszembe, ezen speciel megfeküdtem, de rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Whisky topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Akció! 2 hónapos Kingston FURY 2x 64GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast RGB EXPO RAM (128GB) 96 hó. gar.
- SK Hynix 8GB DDR4 3200 MHz laptop RAM // foglalva
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest