- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arabus
addikt
válasz
Aprósólyom #63613 üzenetére
Gigabyte aorus 3733 kit volt ilyen [link] .
Most is van mert vettem 4x16gb gyári ecc reg. djr modult,csak még nem raktam össze a gépet mert kelett egy alaplap és vettem egy 1,5 Kw tápot hozzá. -
fudi2002
Topikgazda
válasz
Aprósólyom #63616 üzenetére
Corsair3600cl16os amit szoktam ajánlgatni, micron edie.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Aprósólyom #63616 üzenetére
Egy próbát megérhet.
Ezek DR DJR-ek. Az előző MSI-ben ment CL15-öt is
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
Aprósólyom #63613 üzenetére
Hu passzolom hány rev van. De ott is volt vegyes kép, volt ami nem annyira ment magas frekin. Mi a célod amúgy, mibe lesz?
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
Aprósólyom #63611 üzenetére
C9bjz-im voltak, azok nagyon mentek. Elvileg ez a legutsó revízió, ez a legjobb. A felsoroltak gyengébben teljesítenek. A micron bdieok amik kafák, de ott chip típust nem tudok.
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
Aprósólyom #63569 üzenetére
Ddr5: A hőfüggő stabilitás főleg trefi függő. 262000es trefin már 37 fok alatt kell tartani, most amúgy hynix modulról beszélünk. 131000es trefin már 48 fok körülig bírja. A venti baromi sokat dob, pláne hogy pressure optimized ventit raktam. Ami még említendő, hogy hány dimmes lap. 2 dimmesekben egymást melegítik a modulok a közelség miatt.
Ha max trefi és magasabb fesz akkor víz marad. De annak csak top intel lappal van értelme.
A hőfokot a pmicnél levő szenzor méri, kbra mérvadó.
De van több hatékony eszköz és beállítás, szóval a csiszitölésnek semmi értelme sztem. -
fudi2002
Topikgazda
válasz
Aprósólyom #63567 üzenetére
Azért kérdeztem mi a cél. Nálam a ddr5 1.48von gyári bordával szépen hűthető 14cmes ventivel, még tm5 alatt is ami megizzasztja 40fok max, trefi 131072vel.
Egyszerűen értelmetlen - amellett hogy veszélyes, bónusz garvesztéssel - ezzel próbálkozni. Szerintem. -
fudi2002
Topikgazda
válasz
Aprósólyom #63565 üzenetére
Azon sztem annyira vékony a réteg, hogy kb egy mozdulattal le is fogod nullázni a modulokat. De mi a konkrét hűtési cél? Milyen oc, milyen ram, mekkora fesz.
Lelövöm a poént, simán hűthetőek mókolás nélkül. Persze nem az ilyen lófütty ramhűtőre gondolok. Vízzel meg 30pár fok körül tartható, ha extrém kategória a cél. A hűtő vagy pontosabban melegítőborda eltávolítása is félmegoldás lehet amúgy. Szellős ház alapfeltétel. -
fudi2002
Topikgazda
válasz
Aprósólyom #63563 üzenetére
Mit szeretnél lecsiszolni és miért?
-
t1
veterán
válasz
Aprósólyom #63550 üzenetére
Nincs ilyen menü, és vadiúj az alaplap
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
Aprósólyom #63547 üzenetére
Nem vagyok benne biztos megéri és annyit nyersz vele.
Ha mégis éget a pénz, corsair3600cl16 ami edie, de annak is úgy lesz értelme számodra, ha 3800-4000cl16 és megbuzerált subokkal hajtod. Egyéb esetben sztem semmit nem fogsz észrevenni, kivéve hogy a pénztárcádból hiányzik pénz. -
válasz
Aprósólyom #9030 üzenetére
DDR2-ben reagáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jövedelem
- Reklámblokkolók topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged