- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
Visormail
addikt
Azokat az email címeket már nem fogadja el, amikre korábban lett kérve promós kód. Ez után a webroot.com nevű sütiket kell törölni a böngészőből, hogy újra ki lehessen tölteni az űrlapot más email címmel.
Javaslom a 10 perces mail-t, elég megadni egyet az oldalon kiírja a kódot nem kell a levélben nézni.
-
CJ4567
nagyúr
-
-
-
-
-
milan26
senior tag
Ez szép!
Van most megint valami akciójuk?
Ami úgy igazán ér is valamit, az a WinOptimizer 10 és a Burning Studio 2013, azok nekem már megvannak a facebook oldalukról.
Úgy tudom, hogy lifetime liszenszeket adnak, de az újabb verziókhoz nem jó. Pl ha lesz egyszer Winoptimizer 11, ahhoz már nem lesz jó.
Még a vírusirtójuk tűnik ígéretesnek, de eléggé kezdetleges egyelőre.
-
-
Visormail
addikt
Ha van felesleges 1 éves IS kulcsod akkor nekem kellene igen, nem egy hétig lesz használva hanem amíg le nem jár. Olyannak lesz aki véletlenül se cseréli le magának mert egyáltalán nem ért hozzá. Előre is köszönöm ha küldesz.
mepet: akkor mégegyszer, nem azt mondták hogy promócióshoz nem jár support ezért nem foglalkoznak velem, hanem hogy nem találják a vásárlási adataimat és írjam meg azt is. Érted, tehát a problémám még csak nem is az volt amit micafighter írt, hanem hogy annyira figyeltek mint most te
-
Visormail
addikt
Ennek most így mi értelme, közkincsé teszed bele a nagyvilágba, kódolva? Inkább megkérdezted volna kinek kell és az első jelentkezőnek pm-be elküldöd rendesen. Én pl elfogadtam volna, többször írtam itt mostanába hogy amit nekem küldtek 1 éves promós kulcsot az nem is működik. Ugyanaz mint a fél éves TS kód és az IS-nek ha beírom közli hogy bizony TS kulcs. Itt nem válaszolt senki, hogy bárkinek sikerült e aktiválni, sokan írták itt hogy igényelni se tudtak mert az oldal meghibásodott.
A supportjuk meg olyan sötét mint az éjszaka, rákérdeztem náluk miért van ez, úgy kezdtem hogy promóciós kulcs idéztem a levelük szövegét mindent, erre közli hogy nem talált tőlem vásárlást írjam meg az adatokat. -
moonguru
őstag
Szia!
Én nem Spanyolországban lakom....
"Error 404 - Not found
Le fichier requis n'a pas été trouvé. Il peut s'agir d'une erreur technique. Veuillez réessayer ultérieurement. Si vous ne pouvez pas accéder au fichier après plusieurs tentatives, cela signifie qu'il a été supprimé."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest