Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Navégre. Szóval: Facebook-on benne vagyok n+1 ilyen-olyan mindenféle csoportban és hát jön a napi "mi történt" tőlük ugye, mikor belépek. Az egyikben szerveződik ismét egy kirándulós, modellek és fotósok faházakban együtt Balcsiparton juhúúúú téma.

Túl azon, hogy ezek általában elég gyér eredményeket produkáltak (eddig, amiket láttam), illetve valszeg inkább "dugótalik" mint igazi szakmai workshop-ok, felmerült bennem valami hasonló, hogy ez a kis közösség itt szervezett-e már ilyet valaha ? Vagy lát-e benne fantáziát, stb. Van köztünk pár ember (fotós), aki azért tud már rendesen modellt fotózni, legyen az akár félalak, akár egész, akár portré, bármi, illetve modelleket is megválogatni rendesen, nem "mindenki aki jelentkezik" alapon randomizálva a quasimodo díj első helyezettjeit vinni..

Csak így felmerült bennem.

Az eredeti kiírás:
    Akit keresünk:
    MODELL / FOTÓS / STYLIST / SMINKES / FODRÁSZ !!!
    WORKSHOP alapú tábor Siófokon, 5 nap 4 éjszaka 4 szobás szintes faházakban.
    Modell alatt nem azt értjük hogy valaki ebből él, hanem szereti ha fotózzák és őt is szívesen fotóznák.
    Minden nap másik csapatban fotózhatsz/kodhatsz, más szakemberekkel modellekkel. Kísérő még jöhet de már nem sok hely maradt. Kellemeset a hasznossal, hiszen fél nap fotózás fél nap ejtőzés a Balaton parton.
    Ez immár a 4. ilyen táborunk, korábbiakról infót, fotókat itt találtok:
    (Facebook link katt ide)

Mondjuk ők normálisabbnak tűnnek ránézésre és lehet tényleg csak szakmáznak :) .. Viszont az említett "szakemberek"-et nem értem, mert engem a korábbi workshop-jaik eredményei nem nagyon hoznak lázba.

Új hozzászólás Aktív témák