Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Navégre. Szóval: Facebook-on benne vagyok n+1 ilyen-olyan mindenféle csoportban és hát jön a napi "mi történt" tőlük ugye, mikor belépek. Az egyikben szerveződik ismét egy kirándulós, modellek és fotósok faházakban együtt Balcsiparton juhúúúú téma.
Túl azon, hogy ezek általában elég gyér eredményeket produkáltak (eddig, amiket láttam), illetve valszeg inkább "dugótalik" mint igazi szakmai workshop-ok, felmerült bennem valami hasonló, hogy ez a kis közösség itt szervezett-e már ilyet valaha ? Vagy lát-e benne fantáziát, stb. Van köztünk pár ember (fotós), aki azért tud már rendesen modellt fotózni, legyen az akár félalak, akár egész, akár portré, bármi, illetve modelleket is megválogatni rendesen, nem "mindenki aki jelentkezik" alapon randomizálva a quasimodo díj első helyezettjeit vinni..
Csak így felmerült bennem.
Az eredeti kiírás:
Akit keresünk:
MODELL / FOTÓS / STYLIST / SMINKES / FODRÁSZ !!!
WORKSHOP alapú tábor Siófokon, 5 nap 4 éjszaka 4 szobás szintes faházakban.
Modell alatt nem azt értjük hogy valaki ebből él, hanem szereti ha fotózzák és őt is szívesen fotóznák.
Minden nap másik csapatban fotózhatsz/kodhatsz, más szakemberekkel modellekkel. Kísérő még jöhet de már nem sok hely maradt. Kellemeset a hasznossal, hiszen fél nap fotózás fél nap ejtőzés a Balaton parton.
Ez immár a 4. ilyen táborunk, korábbiakról infót, fotókat itt találtok: (Facebook link katt ide)Mondjuk ők normálisabbnak tűnnek ránézésre és lehet tényleg csak szakmáznak
.. Viszont az említett "szakemberek"-et nem értem, mert engem a korábbi workshop-jaik eredményei nem nagyon hoznak lázba.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.. Viszont az említett "szakemberek"-et nem értem, mert engem a korábbi workshop-jaik eredményei nem nagyon hoznak lázba.