Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Át akarok jönni a Telekomtól a Telenorhoz Hello Data Standard csomagba számhordozással. Tudja valaki, hogy megy a számhordozás? 😊
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz bedibazsa #46515 üzenetére
Lejart a husegem, amugy elofizeteses vagyok. Kell errol szolnom a telekomnak? Vagy barmi mas miatt be kell mennem a telekomhoz megszuntetni a jelenlegi elofizetesemet? A kartya amit kapok más szammal, majd az valt at par nap mulva a regi szamomra, a regi telekomosat, meg eldobhatom (Addig barki eler a regi telekomos kartyamon a regi szamomon)? Koszonom Uraim a segitseget. 😊
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz radio100jozs #46522 üzenetére
Tokeletes, koszonom. 😊
Es a regi szamomon addig a regi kartyan elernek?😊[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz radio100jozs #46524 üzenetére
Nagyon szepen koszonom Uram a segitseget 😊
Ma pontot is teszek ennek a vegere. 😊
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz radio100jozs #46524 üzenetére
Egy kerdesem lenne még bocsanat. 😊
Kellenek a telekomos elofizetes papirjai a szamhordozashoz? Mert akkor haza kell melo utan mennem erte. Koszonom. 😊 -
Roxbury
őstag
Én nagy megelégedéssel használom a Hello Data Startot kedd óta. Abszolut nem bántam meg, hogy eljöttem érte számhordozással a Telekomtól. Erre a csomagra vártam mindig is, meg szerintem sokan mások. Hibátlanul működik. Most van igazán szabadságérzés. 4G térerő is vetekszik a másikéval, gyorsaság is teljesen rendben van. Minden át van állítva automata frissítésre, Wifi gyorskapcsoló eltűntetve az értesítési sávból, Youtube full-hd-ben mindig, Google térkép navigálás folyamatosan műholdas nézetben, meg egyéb finomságok, amiről álmodni sem lehetett volna eddig. Szóval meg vagyok elégedve. 😊
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest