- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
válasz
4Grider #114721 üzenetére
Vállalati előfizetés, Hang alap csomag + 2 GB . A telefon Huawei Y6s, illetve egy még régebbi Huawei P9 Lite, de próbáltam külön LTE+ modemen vállalati korlátlan előfizetést is, az sem működött, bár az LTE lefedettség lehet eleve nem is volt megfelelő.
Utoljára ősszel próbálgattam, ha jól emlékszem mindent végignéztem manuálisan, de nem működött. Orange simán megy ott, ahol van, de ahol csak Digi, ott hívni se tudok.
Bár az egyik legjobb érzés egy hétre lelépni a civilizációból, sajnos néha vinni kellene a munkát is 1-2 napra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook Laptopok, 15.6" Kijelző, i5 Processzor, 8GB DDR3, 256GB SSD, Windows 10
- Nagyon kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Xiaomi Redmi 8 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Asus VivoBook Go 15 E1504FA-NJ702 notebook (Új, bontatlan termék szaküzletből)
- 2TB Samsung M3 Portable külső merevlemez HDD 100/99
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest