Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza12
aktív tag
Igen van rá esély ,mert a z OCZ DDR2-esek még sokkal jobbak voltak mint a 3-asok.
A másik dolog pedig ,amint láttam GIGABYTE alaplapod van amik ilyen téren abszolút nem válogatósak, ellentétben az MSI-vel.Pár hónapja DDR3 váltás előtt 2x2 1066os OCZ Platinumom volt, amit eladtam egy esztergomi srácnak, és az MSI P35 lapba nem mentek csak ha rakott be mellé más memóriát.
Természetesen nálam az a Gigabyte AMD 780-ba tökéletesen üzemeltek, de a srác is kipróbálta másik gépbe és jók voltak.
Onnantól kezdve felejtős lett a lapja és vett egy egy újjab ASUS-t.De még annyit tudok tanácsolni, hogy nézd meg a Gigabyte honlapján a Memory Support listet. Ott hátha szerepel valami hasonló.
Undoroid lapja viszont már sokkal komolyabb, bár nem vagyok otthon az Intelbe egyáltalán, egy olyan lapnak vinnie is kell.
De szerintem a tied is fogja.
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ha a kérdésedet Nekem címezted,akkor pontos választ sajnos nem tudok adni!

Amikor ilyen ram vásárlására adtam a fejem,akkor bíztam benne,hogy nem lesz vele semmiféle kompatibilitási probléma!Így is lett!Szerencsém volt!
Sokat keresgéltem még a vásárlás előtt,de nem volt róla negatív vélemény (ami azért nem azt jelenti,hogy nem lehetett),ezért belevágtam!Minden esetre várjuk meg mások tapasztalatait is ez ügyben!
Az alaplapom szépen kezeli!
Viszont a RAM-om nincs is fent a GYÁRTÓ oldalán!
Vajon miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sokat keresgéltem még a vásárlás előtt,de nem volt róla negatív vélemény (ami azért nem azt jelenti,hogy nem lehetett),ezért belevágtam!
Vajon miért?