Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
freeride69x
csendes tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Köszi a nyomozásért.Most már csak két dolgot nem értek:
-miért nincs a new releases között a hivatalos Oakley honlapon egyik szemüveg sem?
-hogyan szereztél te infót ezekről,csak mert én is keresgettem de nem találtam semmit sehol rólaA felajánlott 10000 köszönetet megkaptad,profi nyomozó vagy!

Szép napsütéses napot mindenkinek!
-
válasz
gaborcsu
üzenetére
Óó b+ ez kell nekem, most, hogy elment a ruby radar. Még a napey által linkelt buzikék színben is jó, alakítottak a kereten lévő szellőző lyukon. Várható volt egy új verzió, a radar 2007-ben jelent meg.
Racing jacket, wtf? egy split jacket van a képen, látom megint kreatívak voltak a designer irodán.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
SupaCow
aktív tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Na akkor hozzá szakértek énis a Half-X témához, bár látom már eldöntött.
Plasma / Tungsten Ird szemüm van. Amikor megjelent elég rossz első kritikákat kapott, ugyhogy kicsit félve rendeltük be koxx-al az első 2db-ot. De végül beállt az örök darabok sorába, vagyis azok közé a szemük közé amit nem adnék el. Nagyon kényelmes, egész nap a fejemen lehet, nem nyom sehol. A rugós szár nagyon jó ötlet volt.
Szerencsére az én búrám elég vékony ahhoz, hogy tág keretek között mozogjon a szár.A The LAB-ban már egyszer vettem hozzá teljes gumiszettet, ami összesen 1400 Ft volt. (és 3 hónap)
Nagyon jol takar, felül nem szűrődik be fény. A lencse is nagyon jól takar. Nincs panaszom a szemüre. Egy Carbon/ Black Ird polarizedre még fáj a fogam.
-
válasz
gaborcsu
üzenetére
Több mint 2 éve van nekem és Supacow-nak is. Sztem a titan CH mellett a legjobb fémkeretes szemüveg kényelem és tartósság szempontjából. Szélesebb fejre viszont nem a legjobb választás, sztem hamarabb kinyírhatja a rugót a szárában. Julietnél jobban takar, ugyan keskenyebb a lencséje, de magasabb. Mivel most árulom a radart ezért bringázáshoz is ezt használom és eddig nagyon bevált.
A szín kérdése már egyéni ízléstől függ, nekem jobban bejön a polished keret, a plasma túl matt. Lencséből én is szívesebben hordanék tungstent mint vr28-at. A másik amire hajtok az egy x-metal/blk polár kombó.
Egy elvakult half-x tulajt hallottak
-
harryls
aktív tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Nekem nem volt half-x a szárak közti távolság kicsi a búrámra.
Úgy összhangban nagyon jól mutat a polished/vr28, viszont a tungi lencse jobb szerintem. Salez már eladott jó párat külömböző színekben 50e környékén. Ha nem jön be szerintem 40e-ért elviszik ha mindene megvan.
"Ajándékba"? Nekem októberben lesz a névnapom
-
harryls
aktív tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Koxx szerint a legjobb x-metal, csak jót mondott róla.
Mind a két színkombó jól néz ki, de vegyél polishd/vr28 black ir.-t, az x-squared-od úgy is plasma.
Nincs véletlenül egy "akciós" x-metal soft vault-od? Az a hibás cipzáros is jó lenne ami az enyém volt, ha meg van még. -
válasz
gaborcsu
üzenetére
Miért ne? Ha olyan sok lenne belőle akkor az ebay keresője is kidobna rá 50+ találatot. [link]
"There were only 400 of the Oakley Fuente Tumbler eyeglasses and 400 of the Oakley Fuente Hijinx sunglasses made in the entire world and they will never be made again."
Jut eszembe, már nem lesz mambo antixod?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)