Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Minél többet keresgélek annál több tetszik.
Vélemény erről?
Kicsit fosok használtat venni, főleg hogy a lencsén van pár karc is.
Itthon be lehet szerezni ilyen lencsét, vagy azt is külföldről kellene rendelnem?[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
őstag
Sziasztok!
Abszolút kezdő és laikus vagyok a témában, most kezdek csak olvasgatni, okosodni Az lenne a kérdésem, hogy nagyon max 25k-ig, de inkább 20k-ig vannak-e olyan modellek amitet érdemes megvenni vagy ennyiért esélyem sincs Oakley szemüveget venni? -
vazul73
csendes tag
Nnna, döntöttem, Batwolf Polished Black/Gold Ghost Text/Tungsten Iridium Polarized lesz, projekt elindítva.
-
harryls
aktív tag
válasz X-metal #27319 üzenetére
Nehéz meghatározni, rikítóbb lila, a szélein zöldbe megy át. Bizonyos szögből nézve majdnem olyan mintha emerald lenne
dave93 simán ki lehet venni annyiért. Vagyunk itt néhányan akik ilyen összegért igen komoly darabokat is kifogtunk már, vagy még olcsóbban. Sűrűn kell nézelődni (apród, jófogás, expressz, vatera) És vigyázz a hamisítványokkal, linkeld be ide ha nem vagy benne biztos.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz harryls #27322 üzenetére
Köszi szépen srácok! Első körben szeretnék felpróbálni pár modellt, ugyanis tegnap pár bevásárlóközpontban felpróbáltam pár polarizált szemüveget 15k körül és sajnos vagy túl felcsúsznak a lencsék vagy túl széles a keret és ezért nem áll jól, de mindig van valami... Király utcai magyar forgalmazóhoz menjek? Vagy ott nem fogok olcsóbb modelleket találni?
-
Jojo5
őstag
noknel, caveat/given orrnyergen mennyit lehet allitani, a problema, hogy a caveat nagy, mig a Given jol takar de nagyon elore all a szemuveg az orratol...
5let valakinek esetleg masik femkeretes modell?
ez a restless meg jol allhat neki, de ez meg nincs benn a labban[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Reignman
aktív tag
válasz harryls #27322 üzenetére
Múltkor eszembe jutott, hogy megkérdezem kíváncsiságból, hogy egy igazi O-függő naponta hányszor (vagy inkább hány percenként) csekkolja a nagyobb magyar, vagy külföldi hirdetőoldalakat (ebay, vatera, aprod...).
Meglehet, hogy napi 30-40 perc simán elmegy csak arra, hogy szemüvegeket keresgél a neten...? -
őstag
Azt gondoltam, nem is ott megvenni szeretném, csak felpróbálni, mert hiába nézegetek most különböző modelleket ebayen vagy akár magyar oldalakon, lehet, hogy nagyon tetszik, de felvéve meg nem állna jól. Tegnap kb 30 féle napszemüveg volt rajtam ami polcról tetszett, de felvéve felejtős volt
-
-
didros
senior tag
Melyik ebayes eladó árul garantáltan eredeti Oakley-kat jó áron? Tudnátok ajánlani egy bevált eladót?
-
gaborcsu
tag
Mit érhet ebay-en egy 2003-as JF003180 sorozatszámos Polished / Fire Juliet??
Persze tennék bele előbb vadiúj lencsét, van doboza, coin és a retro papírok is.Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
MODERÁTOR
válasz medusa1986 #27337 üzenetére
Grat, de kevés ennél rondább oakleyt gyártottak sztem
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
TayRol
nagyúr
válasz medusa1986 #27337 üzenetére
grat, de ez a szín...
-
morhoon
csendes tag
Sziasztok!
Szakértői vélemény kellene. Ez lehet eredeti?
http://www.expressz.hu/oakley-2501-feher-napszemuveg-extra-csomag-46171331/Köszi,
m[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest