Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narakh
senior tag
válasz Unsign #27952 üzenetére
A Margit körúti Procrossban néztem meg, konkrétan ő az. Akkor épp 16k volt, ha jól emlékszem.
Sok hasonló árcímkéjű szemüveggel ellentétben nem keltette gagyi benyomását, de ilyen csúnya zöldes árnyalata volt az elméletileg szürke lencsének, ami nekem nem jött be. Meg nem is hozta azt a tisztaságot, mint mondjuk egy ókli.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
HSteve
tag
Tisztel Fórumtársak!
Tulajdonosa, lettem, egy Batwolf-nak...
Úgy hogy, csatlakozom.. -
balogh.ford
csendes tag
Sziasztok! Nem tud valaki eladó női Oakley optikai keretet? Választ köszi előre is. :-)
-
Kobe
veterán
Hello
Tudom a kerdes nem teljesen idevago, de hatha tudtok segiteni. Szoval hatizsakokat nezegettem neten, kitchen sink es icon 3. A kitchen sink anyaghasznalata jobban bejon, formara viszont inkabb az icon. Tudtok vmi ilyesmi modellt ? Ill magyarorszagon milyen arban mozognak ezek ? Itt most kfoldon 49 ert lattam icont es 70ert kitchen sibnket.....
A masik, mikor a netet bogarasztam, egy webshopban talaltam egy az iconhoz nagyon hasonlo darabot, csak hosszabb, kevesbe tojas fazont. Sajna elfelejtettem elmenteni a markat es a linket en hulye, most meg nana nem talalom.
A markajelzes piros sokszog volt, kicsit mintha transformer lgo lenne, piros alapin valamilyen feher nonfigurativ piktogram benne, talan egy allat feje. Nem tudjatok esetleg melyik gyarto lehet ez ?
-
Babarnew
tag
Sziasztok, Oakley Vault-rol valo rendelesben valaki tud esetleg segiteni ?!?
Koszi B. -
törölt tag
Frissen ajándékba vásárolt Fuel Cell-t (polished black/warm grey) szeretnék cserélni Holbrookra.
Tud valaki segíteni? -
törölt tag
Megoldódott, köszi.
-
teratti
senior tag
Hello!
Lenne egy OAKLEY JULIET X-METAL TITANIUM szemüveg kék polarizált lencsével a kereten használatból eredő kopások vannak. Nem az enyém, megbízásból érdeklődöm. Hozzávetőleg mennyiért lehetne eladni? (képet csak holnap tudnék délután felrakni)Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
X-metal
tag
Én nem értek ezekhez, de szerintem ez jó áron van.
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
teratti
senior tag
Ilyen.....
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
lorcsi
veterán
őt ismeritek ?
erededti lehet a táska ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
csaszi72
senior tag
Ákcijós Dzsulijet "papírokkal"
Lehet ez eredeti?
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Shef arc
csendes tag
Szerintem az a penny már elkelt.... Nincs fent...
És a doboza se az eredeti szerintem.
De kérdezzétek x metal kollegát)) -
HyP3b0y
senior tag
válasz csaszi72 #27984 üzenetére
Nem szeretem az ilyen "suttyó" hirdetéseket. Az egy dolog hogy nincs egyáltalán tisztában azzal mit is árul (már a márkát sem tudja helyesen leírni), de hogy magyar szavakat nem tud leírni helyesen, az végképp kiéget.
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Viry
tag
mé lenne hamis? az egy régi zsák, nem HDO-s új fajta...személy szerint úgy vélem jobb volt a régi zsák...a fos minőségű barna csíkosokról ne is beszéljünk...
szerintem nincs annak semmi baja, a sallang nem hozzá való Az egy penny nem juliet ennyi...és ahogy shef is írta már rég nincs meg...gondolom...:::: studioheaven.hu ::::
-
X-metal
tag
válasz harryls #27993 üzenetére
Én már akkor megnéztem, amikor meghirdette. Egy leharcolt Penny-ről van szó, aminek a lencséje kuka, és kerete is karcos. Az orrközép nagyon, meg még ki is van kopva... Kb a felét éri mint amit kér érte. Pláne annak fényében, hogy sem eredeti lencsét nem kapni hozzá (Az Ebay-en is csak nagyon ritkán van, akkor is csak horror áron), sem pedig az orrközepet nem tudják megcsinálni a LAB-ban. 20.000Ft-ot kináltam érte, nem adta oda...
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
B.Ricsike
őstag
Lehet nem illik ide, de azért az öreg Andy-nek tényleg jó ízlése van!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz majorosbence #27997 üzenetére
Tilos a fórumban hirdetni, kérlek használd az aprót!
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
IAjaxI
csendes tag
Szerintetek ezt a hibát valahogy lehet javítani? Lefújni/lekenni valamivel, hogy ne legyen ennyire feltűnő? Látható helyen van egyáltalán? Még nem volt soha splice-om. Köszi a tippet előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest