Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viry
tag
Itt egy fmj ha jól látom 10 ért...
de lehet black...elég szar a kép és nem látszik a szárbetét...
-
PowerBuldog
veterán
válasz
splitike #26797 üzenetére
egy Persimmon W/ Black Iridium, GBP 48.00-n áll, de még 6 óra van hátra, szóval az alatt még bőven felmehet.
-
splitike
csendes tag
válasz
PowerBuldog #26796 üzenetére
milyenre licitálsz?
persze ha nem titok csak akkor
én adtam el egy eletric blue/ice dobozos uj szempát valamikot összel
de csak olyan 130ért ment el
nem is értem hogy miért csak annyiért
most is van fent nekem,de már csak az fmj-ét árulom mert az van plusszban -
splitike
csendes tag
válasz
PowerBuldog #26794 üzenetére
hát nem használom
egy eletricet használtam még mikor megjelent de már nem tudom milyen volt
igy nem tudok rola véleményt mondani
de ha mész a talira,és a roland is megy
akkor vele szivesen kiküldök egyett
és ott fel tudod probálni
holnap megkérdezem töle hogy megy-e
és ha igen akkor küldök vele -
splitike
csendes tag
válasz
PowerBuldog #26788 üzenetére
nekem az összes megvan
9 db
egyböl van duplám
az fmj+ g30bol -
PowerBuldog
veterán
Scar-ja van valakinek?
-
válasz
PowerBuldog #26783 üzenetére
Tőle már vettem, csak eredetit árul, korrekt eladó.
-
PowerBuldog
veterán
Ez gyanúsan olcsó. De kép alapján eredetinek tűnik. :S
-
válasz
madagascar #26781 üzenetére
Legyél szíves ne hirdess a topikban, csak aláírásban vagy az aprón engedélyezett.
-
Narakh
senior tag
Volt. Vérzik a szívem érte, amióta csak eladtam, mert nagyon szép kis darab, és az enyim szürke lencséjét szerettem is.
Viszont mindenképp érdemes alaposan felpróbálgatni vásárlás előtt, mert - ahogy pár hsz-el feljebb is írtam - elég szűk az orrtámasz kialakítása, és robosztusabb orrnyergeken hajlamos kicsit magasan ülni. Nekem kényelmetlen volt. -
pomk
őstag
Sziasztok!
Patika kártyára tervezek venni napszemüveget, max. 40.000 értékben. Első körben ezt néztem ki. Valakinek van ilyen? Vélemény róla?
-
-
la_cc
addikt
Mondjuk én nem a sötétedős lencsére gondoltam, hanem simán csak sötétre.
Valami ilyesmire gondoltam vagy még sötétebbre.
-
Gaborics
csendes tag
Belassult nekem is de csak kicsit,de nem barnult be mert nekem szürkére sötétedik.Szerintem kevés a különbség az rx és a napszemüveg között mert ha sötétedik simán felér egy napszemcsivel,a takarása meg forma kérdése.Pont jó példa a crosslink erre,nem hiszem hogy kevésbé takarna bármelyik napszemüvegnél.
Ma meg már bármibe raknak optikai lencsét mint nekem a juliett-be...Amúgy kíváncsi vagyok hogy mikor csinálnak olyan fényre sötétedő lencsét ami tényleg a fényerősségre sötétedik és nem uv-ra....
-
Viry
tag
válasz
Gaborics #26769 üzenetére
nekem is 6 eve megvan a sotetedos yardstickem...neked meg nem barnult be? nekem mar nem olyan furgen sotetedik
kicsit belassult
na igen a masik meg tenyleg az, hogy egy Rx az Nem napszemuveg...nem takar ... nem is az a feladata.
jaja crosslink nagy jo nekem is bejott, mig fel nem vettemki is rohogtek ugy allt mintha egy jollakott napkozistol vettem vola el...nekem nagyon kicsi a fejemre...pedig teccik aforma amolyan Rx "jacket"
-
la_cc
addikt
Használ valaki optikai keretet sötét lencsével?
Zöld Crosslink-re gondoltam sötét lencsével.
Megfelel egy teljesértékű napszemcsinek?
Elég sokat hunyorgok nyáron valamit mindenképp akarok.
Kontaktlencsével nem akarok pöcsölni.
-
Babarnew
tag
válasz
lord_devil #26765 üzenetére
Ne parazz, szerintem nincsen zavaro hatasa a polar lencsenek legfeljebb nehany dolog maskeppen latszik benne, lcd kijelzok, kocsi kezelt szelvedoje stb...de szerintem a legjobb kontrasztot biztosito tipus, tiszta es korrekt szineket ad... Amikor azon keresztul nezegetem valamelyik zafir uveges karoramat teljesen elolvadok milyen pompas kepet ad
POLARIZED RULEZ
-
X-metal
tag
válasz
lord_devil #26765 üzenetére
Amennyiben csak egy szemüveged lesz, akkor ne vegyél polarizált lencsét... Második vagy harmadik szemüvegnek igen. Használd a keresőt, akkor sok infót kaphatsz. Ne várd, hogy sokadszor is leírjuk, miért jó vagy rossz....
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
lord_devil #26763 üzenetére
Ezt neked kell tudni, hogy mik az igényeid.
Én speciel nem vennék sima lencsés napszemüveget, csak polárszűrőset. De én vezetés közben használom az idő 80%-ban.
Van akit kifejezetten zavar a polarizált lencse. -
lord_devil
tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, hogy egy polarizált lencse megéri-e a felárat (1.5x) a standardhez képest (Fuel Cell)?
-
X-metal
tag
válasz
PowerBuldog #26752 üzenetére
De igen. Nagyon felverték az árát, pár órával ezelőtt mégy csak 25$-on állt.
Tipikus esete annak, amikor a szart vagyonokért veszik meg az ebay-en...
Megfigyeltem, hogy azok a szemüvegek (jellemzően R1, Juliet, XX) amiknél nagy betűkkel ki van írva, hogy sérült az első 1-2 napban igazolatlanul magas liciteket kapnak...
Fogadást merek rá kötni, hogy ez is 200$ felett megy majd el.
Arra, ha rászámoljuk a minimum 35$os postaköltséget, és az Áfát, akkor már inkább megéri megvenni a vaterán hónapok óta árult Julit 48.000Ft-ért...Amúgy meg rohadjon meg az adóhivatal, a 99$-ért megvásárolt szemüvegemre ma 7400Ft-ot fizettem Áfa-ként.
Ha 27%-al számolom, és 2300Ft-os $ árfolyammal, az pont 6147 Ft lett volna. Persze, a számlán nincs tételes felsorolás... -
heggeszto
csendes tag
Sziasztok!
Nem kis örömömre rátaláltam erre az Oakley topicra! Gratulálok a gyűjtőknek a gépekhez és minden elismerésem, h pénzt nem sajnálva gyűjtik a jobbnál jobb Oakleykat! Jómagam egy 04-147-es büszke és boldog tulajdonosa vagyok immáron második éve. Most készülöm venni a következőt, de elszörnyedve tapasztalom, h az ára azóta feljebb ment! A fémkeretből és a polárlencséből nem engedek, várom a legjobb "bótot" ...
Lenne egy kérdésem az Oakley szakikhoz: Mely típusokon van a 2 lencse közt egy "oakley" gravír vagy lehet csak szimplán egy sima festés?
A válaszokat előre is köszönöm szépen! -
válasz
PowerBuldog #26752 üzenetére
De igen.
-
Pohika86
újonc
Köszönöm szépen, gondoltam amúgy és azt is hogy itt van!
De azóta már írt is nekem! Írok is majd neki!
Mégegyszer köszönöm! -
PowerBuldog
veterán
Ez nem Fire Iridium inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest